GNTM 3: Αποδεκατίζονται τα κορίτσια - Αποχαιρέτησε και η Ειρήνη με κλάματα και σχόλια [video]

21.10.2020
GNTM 3: Αποδεκατίζονται τα κορίτσια - Αποχαιρέτησε και η Ειρήνη με κλάματα και σχόλια [video]
Η βόλτα στο λούνα παρκ δεν πήγε καλά για το κορίτσι που είχε ένα από τα πιο extreme makeovers.

Η χθεσινή δοκιμασία έφερε τα παιδιά στο Allou Fan Park όπου ντύθηκαν με έντονα χρώματα, ανέβασαν την αδρεναλίνη τους δοκιμάζοντας ένα extreme ride και, στη συνέχεια, επιχείρησαν να χαρίσουν ένα παιχνιδιάρικο κλικ που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αφίσα για το συγκεκριμένο πάρκο ψυχαγωγίας.

Ως νικητής της χθεσινής δοκιμασίας, ο Αιμιλιάνο ήταν αυτός που μοίρασε... désavantages και, πραγματικά, φάνηκε να το απολαμβάνει αρκετά. Ιδού το σκεπτικό του που έδωσε σε τρεις συμπαίκτες του 10 δευτερόλεπτα για το πολυπόθυτο κλικ έναντι ενός λεπτού που θα είχε ο ίδιος και όλοι οι υπόλοιποι.

Ο Γιώργος Μαλεκάκης πίσω από την κάμερα αυτή τη φορά, η φωτογράφηση ολοκληρώθηκε και για ακόμη μία φορά τα αγόρια "έσκισαν" κατά γενική ομολογία! Η καλύτερη φωτογραφία, μάλιστα, ήρθε από τον Ηρακλή ο οποίος "ισοφάρησε" τον Αιμιλιάνο έχοντας κερδίσει από δυο δουλειές ο καθένας.

Να και τι είπε ο Ηρακλής στο τέλος της διαδικασίας.

Στη "σέντρα" για τη χειρότερη φωτογραφία είχαμε τη Λία και την Ειρήνη με την πρώτη να είχε -έστω- τη "δικαιολογία" του désavantage. Οι φωτογραφίες τους δεν ήταν καλές. Η Βίκυ Καγιά τις μάλλωσε πολύ και στο τέλος η Ειρήνη ήταν εκείνη που είδε την πόρτα της εξόδου.

Η αποχώρηση είχε και κλάματα και σχόλια. Ιδού το βίντεο της στιγμής αυτής καθώς και το "αντίο" της Ειρήνης.