#TheCrown: Και ξαφνικά γέμισε το διαδίκτυο φωτογραφίες της Diana - και είναι εντυπωσιακές

14.10.2020
#TheCrown: Και ξαφνικά γέμισε το διαδίκτυο φωτογραφίες της Diana - και είναι εντυπωσιακές
Οι απανταχού φανς της μεγάλης επιτυχίας του Netflix μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου.

Ο λόγος, φυσικά, για τη σειρά "The Crown", η τέταρτη σεζόν της οποίας θα προβληθεί στις 15 Νοεμβρίου. Η νέα αυτή σεζόν παρακολουθεί τη ζωή της βασιλικής οικογένειας (και όχι μόνο) της Μεγάλης Βρετανίας στη δεκαετία του '80.

Mεγάλο κομμάτι αυτής της περιόδου, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, θα είναι "αφιερωμένο" στην πριγκίπισσα Diana, την οποία έχει επιλεχθεί να ερμηνεύσει η Emma Corrin. Η ομοιότητα των δύο γυναικών είναι συγκλονιστική και τις τελευταίες μέρες που ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες κυκλοφορούν στον Τύπο, το βλέπουμε όλο και πιο συχνά.

Στον ρόλο του πρίγκιπα Καρόλου, ο πρωταγωνιστής του God's Own Country, Josh O'Connor. Ιδού μερικές εικόνες για μια πρώτη γεύση.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, πρόσφατα, η Emma Corrin μίλησε, μεταξύ άλλων για το στυλιστικό κομμάτι γύρω από την αξέχαστη Lady D, η οποία εξελίχθηκε σε style icon, όμως δεν ήταν πάντα έτσι. Το αντίθετο μάλιστα.

"Βασικά την αγαπούσα τη νέα Diana. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τη μεγαλύτερη Diana με ακρίβεια, αν δεν καταλάβεις πως είναι ένα 19χρονο κορίτσι που ζει σε συγκατοίκους να βγαίνει το πρώτο ραντεβού με τον διάδοχο του θρόνου. Πρέπει να αντιληφθείς την τροχιά που ακολουθήθηκε. Το στυλ της όμως ήταν απαίσιο. Αυτή η κίτρινη φόρμα που φοράει τη δεύτερη φορά που συναντά τον Κάρολο... απλά ήθελα να βάλω τα κλάματα. Σκεφτόμου, καλά, με δουλεύετε; Απαίσια... Και αυτά τα μάλινα γιλέκα... Απαίσια... Φαίνεται όμως τελικά ότι η μόδα είναι κάτι που μεγαλώνει μαζί σου. Το έμαθα για τα καλά αυτό. Και εγώ, αν κοιτάξω παλιές μου φωτογραφίες θα σκάσω.. Εφιάλτης κανονικός"

Σε κάθε περίτπωση, εμείς μετράμε αντίστροφα... Ένας μήνας και σήμερα! Ιδού και το τρέιλερ για μια πρώτη γεύση