Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το "βαρύ" όνομα που "έκλεισε" για το πάνελ της εκπομπής της

31.07.2020
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το "βαρύ" όνομα που "έκλεισε" για το πάνελ της εκπομπής της
Σε αναβρασμό τα κανάλια ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβρη και οι τελικές συμφωνίες βρίσκονται προ υπογραφής.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου την οποία γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τον ρόλο του κριτή στο GNTM φέτος αλλάζει επαγγελματική ρότα και αναλαμβάνει, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τη μεσημεριανή ζώνη του ALPHA, η οποία, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι κάτι σαν "καυτή πατάτα" μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το "πόστο" αυτό.

Με την Ελεονώρα Μελέτη να έχει ήδη ανακοινωθεί ότι αναλαμβάνει το "αργούτσικο" πρωινό (11-1), υπολογίζεται ότι στο πρόγραμα θα ακολουθεί δελτίο ειδήσων και η εκπομπή της Ηλιάννας θα έρθει στο 2-4. Επίσημες ανακοινώσεις όμως ακόμη δεν έχουμε. Αναμένουμε.

Μία πληροφορία εκ των έσω, ωστόσο επικαλέστηκαν στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not, όπου και αποκαλύφθηκε ότι το πρώτο πρόσωπο που «έκλεισε» ως συνεργάτης είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο οποία έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με το "Πρωινό" [φωτό κάτω] όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια η γνωστή δημοσιογράφος τηρεί σιγή ιχθύος όμως κάποια στιγμή, στις αρχές του μήνα, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει συμφωνήσει με το Big Brother, ενημέρωσε ότι "η νέα της συνεργασία έχει ήδη κλείσει αλλά θα ανακοινωθεί επίσημα όταν και όπως πρέπει".

Εν αναμονή, λοιπόν!

Προς το παρόν, θυμήζουμε ότι σήμερα είδαμε και το τρέιλερ για την αντίστοιχη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ στο τιμόνι της οποία θα δούμε την κρητική παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου.