«Άγριες Μέλισσες»: Η Λενιώ, ο Tom Cruise, o Jean Claude Van Damme και η Θεοδοσία [video]

12.06.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Η Λενιώ, ο Tom Cruise, o Jean Claude Van Damme και η Θεοδοσία [video]
Η εξομολόγηση της Μαρίας Κίτσου που θα συζητηθεί πολύ.

Συγκλονιστικό το επεισόδιο της σειράς "Άγριες Μέλισσες" που προβλήθηκε χθες (11/6/2020) όπου, μεταξύ άλλων, είδαμε την Ελένη να πέφτει από έναν γκρεμό ύστερα από τσακωμό που είχε με τη Θεοδοσία. Η μεν πρώτη έμεινε ακίνητη χτυπημένη αρκετά (όπως είδαμε) στο κεφάλι, η δε δεύτερη γύρισε στο σπίτι της, μην έχοντας κάνει το παραμικρό για να τη βοηθήσει.

Οι εξελίξεις αναμένονται με αγωνία την ερχόμενη εβδομάδα, όμως, προς το παρόν έχουμε νεότερα από το "μέτωπο", δια στόματος Μαρίας Κίτσου.

Όπως είχε υποσχεθεί με προηγούμενο ποστ, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μοιράζεται backstage υλικό από τις "περιπέτειες της Λενιώς" με ερασιτέχνη οπερατέρ τη φίλη της, Σεβαστιάνα Κάτρη, η οποία κατέγραψε και τα χθεσινά πλάνα από το σημείο του... γκρεμοτσακίσματος!

Σήμερα, λοιπόν και αφού έχουμε δει την πολύ επιτυχημένη σκηνή, βλέπουμε τη Μαρία Κίτσου στο μακιγιάζ, να ετοιμάζεται για κάποια σκηνη της και να εξηγεί ότι παρότι είχε τη δυνατότητα να επιλέξει κασκαντέρ, δεν το έκανε. Τρόλαρε μάλιστα και τον εαυτό της λέγοντας ότι "μόνο ο Tom Cruise, ο Jean Claude Van Damme και η ίδια κάνουν τις σκηνές τους μονοι τους".

Στη συνέχεια, βέβαια, αναφέρεται και στη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, την τηλεοπτική Θεοδοσία, για να εξηγούμεθα, η οποία ετοιμάζεται ακριβώς δίπλα της. "Εγώ την αγαπάω και δεν θέλω να τα βάλει κανείς μαζί της", εξηγεί η Λενιώ... Και συννενοηθήκαμε.

Ιδού το εν λόγω βίντεο και περιμένουμε τη συνέχεια με αγωνία την ερχόμενη εβδομάδα.