Peaky Blinders: Θυμάσαι την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην οθόνη ο Thomas Shelby; [video]

24.03.2019
Peaky Blinders: Θυμάσαι την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην οθόνη ο Thomas Shelby; [video]
Εν αναμονή της πέμτπης σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, γυρίζουμε για λίγο στην πρώτη!

Peaky Blinders. Όσοι έχουν μπει στον "κόσμο" τους, ξέρουν καλά και την προφορά με την οποία ακούγεται το όνομά τους. Όσοι δεν τους έχουν "γνωρίσει" ακόμη, ας... σπεύσουν!

Σκοτεινή σειρά. Σκληρή. Βίαιη. Υπερβολικά ρεαλιστική. Και τρυφερή όμως. Και ανθρώπινη. Δεν υπάρχει σκηνή του έργου όπου οι ήρωες δεν καπνίζουν. Ή δεν πίνουν. Έτσι έκαναν τότε. Στις πρώτες δεκαετίες του 1900 η πλοκή. Στο σκοτεινό Μπέρμπιγχαμ. Μια οικογένεια μαφιόζων που ορίζει ζωές και τύχες των πάντων με τον πιο σκληρό τρόπο. Με ιστορίες, όμως, που κατά έναν περίεργα "διεστραμμένο" τρόπο σε κάνει να παίρνεις το μέρος του "κακού"!

Αρχηγός τη οικογένειας αυτής, ο Thomas Shelby. Μπορεί να μην είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους αδελφούς του όμως είναι σίγουρα ο πιο ισχυρός.

Διάβασε επίσης: Ο Bruce Willis παντρεύτηκε ξανά και η Demi Moore ήταν εκεί [photos]

Ο Cillian Murphy έδωσε σάρκα και οστά σε αυτό τον ιδιόμορφο κακοποιό εδώ και τέσσερις σεζόν ενώ οι φανατικοί της σειράς μετρούν αντίστροφα για την επόμενη που αναμένεται μεν μέσα στο 2019, χωρίς όμως να έχει δωθεί ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία πρεμιέρας.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής φροντίζουν να δίνουν λίγες λίγες πληροφορίες για το τι αναμένεται αλλά δεν φτάνουν.

Μέχρι να έχουμε κάτι νεότερο, ας θυμηθούμε την πρώτη σκηνή όπου εμφανίστηκε στις οθόνες μας ο Thomas Shelby. "By order of the Peaky Blinders"

Who remembers the first time they saw Tommy Shelby? #PeakyFirsts

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) στις