Εκτός MasterChef η Μάγκυ: Το "αντίο" που ξάφνιασε

19.04.2018
Εκτός MasterChef η Μάγκυ: Το "αντίο" που ξάφνιασε
Βραδιά αποχώρησης από το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι μαγειρικής η χθεσινή και, όπως φάνηκε, ήταν για... γερά νεύρα. Η μοναδική γυναίκα της ομάδας ήταν εκείνη που τελικά αποχαιρέτησε, όχι όμως χωρίς να αφήσει το "στίγμα" της.

Ύστερα από μια κάπως "ανορθόδοξη" διαδικασία αποχώρησης, ο Γιώργος Φασιλής αναδείχθηκε νικητής και η Μάγκυ Ταμπακάκη είδε την έξοδο. Απογοητεύτηκε όμως, πληγώθηκε και το έδειξε.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού, οι κριτές δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της δοκιμασίας στην οποία είχαν θέσει τους δυο διαγωνιζόμενους και αποφάσισαν να την επαναλάβουν εκ νέου!

Αρχικά, οι δυο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν μια δημιουργία του σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, όμως κανένα από τα δυο πιάτα δεν τους άρεσε, οπότε τους ζήτησαν να κάνουν ακόμη ένα πιάτο.

Εκεί είναι που η Μάγκυ δέχτηκε το πρώτο πλήγμα. Δεν άντεξε την πίεση και ξέσπασε σε κλάματα. Συνέχισε όμως. Προσπάθησε, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε.

Ύστερα από αυτή τη μαραθώνια, πρωτόγνωρη διαδικασία λοιπόν, οι κριτές ψήφισαν υπέρ του Γιώργου, αποχαιρετώντας -για δεύτερη φορά- τη Μάγκυ.

Εκείνη, μόλις άκουσε την απόφαση, απλά σηκώθηκε άφησε την ποδιά της, αποχαιρέτησε ψυχρά τους κριτές και γύρισε την πλάτη της.

Λίγο αργότερα εξηγούσε όσο πιο ψύχραιμα μπορούσε:

"Δεν είχα κανένα συναίσθημα μέσα μου. Ήμουν άδεια! Οπότε, όταν είσαι άδεια, δεν μπορείς να νιώσεις ούτε χαρά, ούτε λύπη, ούτε θυμό. Είσαι απλά άδεια, δέχεσαι και αποχωρείς. Τους χαιρέτησα χωρίς συναίσθημα, μηχανικά, σαν ρομπότ. Το MasterChef με έχει πληγώσει κατά καιρούς πολύ. Οι κριτές σήμερα με πλήγωσαν. Πίστεψαν ότι άξιζε να περάσει ο Γιώργος, οπότε εντάξει… Νιώθω πληγωμένη"