Survivor: Το απίστευτο έπαθλο φαγητού και τα «καρφιά» του Μάριου που έβαλαν «φωτιές»

08.05.2017
Ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας διεξήχθη και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor που πήγαινε πόντο πόντο και τελικά έστειλε την ομάδα των Μαχητών στο τραπέζι για φαγητό. Και τι φαγητό!

Καλεσμένο έκπληξη έφερε η παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο και εκείνοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο διεθνούς φήμης Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, ο άνθρωπος που έκανε σήμα κατατεθέν την ιδιαίτερη κίνηση με την οποία ρίχνει το αλάτι στα κρέατα που μαγειρεύει -και μαγεύει με τα μαχαίρια του- πήγε στον Άγιο Δομίνικο και μαγείρεψε για τους νικητές. Τους Μαχητές στην προκειμένη περίπτωση, οι οποίοι κέρδισαν με σκορ 10-9.

Πριν όμως οι Μαχητές απολαύσουν τις δημιουργίες του Γκιοκτσέ, είχαμε το πρώτο «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στον Μάριο και την Ευριδίκη. Ο Μάριος πίστευε ότι η ομάδα του ήταν κατά πολύ ανώτερη των αντιπάλων και δεν δίστασε να φωνάξει ότι «το σκορ έπρεπε να είναι 10-5».

Η Ευρυδίκη δεν τα «σηκώνει» αυτά και αντέδρασε, του ζήτησε τον λόγο και του είπε μάλιστα, να πάνε να μιλήσουν στην παραλία για να λύσουν το θέμα. Στη συνέχεια, ο Μάριος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους συμφωνώντας να μιλήσουν..