Survivor: Μαλλιά κουβάρια Διάσημοι και Μαχητές & καβγάς Ντάνου - Σπαλιάρα με «χοντράδες» [vds]

08.05.2017
Απίστευτο το χθεσινό επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης όπου τα αίματα «άναψαν» για τα καλά. Οι Διάσημοι έχασαν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν κατάφερε να προσφέρει στην ομάδα και την «πλήρωσε» ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας διεξήχθη και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor που τελικά έστειλε την ομάδα των Μαχητών στο τραπέζι για φαγητό. Και τι φαγητό!

«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα με αφορμή μία κίνηση που έκανε ο δεύτερος που έβγαλε τον πρώτο εκτός εαυτού. Ο διεθνούς φήμης Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ που πήγε στον Άγιο Δομίνικο για να μαγειρέψει για τους νικητές, είναι διάσημος -μεταξύ άλλων- για τη χαρακτηριστική κίνηση με την οποία ρίχνει το αλάτι στα φαγητά του.

Αυτή την κίνηση πήγε να μιμηθεί ο Γιάννης Σπαλιάρας «φέρνοντάς» την όμως προς τα ελληνικά δεδομένα, κάνοντας ένα μάλλον «χοντροκομμένο» αστειάκι.

«Στην Ελλάδα πέφτει έτσι το αλάτι», έκανε ο Γιάννης εννοώντας ότι πρωτα πέφτει στο... επίμαχο σημείο και μετά κάτω..

Τι ήταν να το ακούσει αυτό ο Ντάνος! Ήταν και «φορτωμένος» από πολύ νωρίτερα και του απάντησε με έντονο ύφος «Να ρίχνεις αλάτι στα αρχ... μου είπες;» τον ρώτησε με τόσο επιθετικό τρόπο, σε τέτοιο σημείο που οι συμπαίκτες του Σπαλιάρα έμειναν άναυδοι. Έκανε μάλιστα και ένα βήμα μπροστά με απειλητική διαθεση..

Ο Σάκης -όπως και όλοι οι άλλοι δηλαδή- δεν πίστευαν στα μάτια και τα αυτιά τους. Ο Γιάννης να λέει «δεν το έλεγα σε εσένα», εκεινος να μην ηρεμεί και ο Σάκης να του ζητά να κάνει ένα βήμα πίσω και να μείνει στη θέση του! Τελικά, το περιστατικό έληξε, όμως με τα νεύρα σε τεντωμένο σκοινί

Ο έντονος διάλογος είχε ως εξής:

Γ.Α.: Το αλάτι που το ρίχνεις; Στα αρχ…α σου το ρίχνεις το αλάτι;

Γ.ΣΠ.: Δεν το είπα για σένα.

Γ.Α.: Για ποιον το είπες;

Γ.ΣΠ.: Δεν το παίρνω προσωπικά γιατί ξέρω ότι υπάρχουν νεύρα. Θα τα πούμε άλλη στιγμή.

Γ.Α.: Όταν έχω νεύρα δεν θα μου μιλάς για τα αρχ…α σου. Το άκουσες;

Γ.ΣΠ.: Μα, δεν μίλησα σε εσένα ρε αγόρι μου

Αργότερα, όταν οι Διάσημοι επέστρεψαν στην παραλία τους, ακολούθησε δεύτερος γύρος, όταν οι παίκτες μαζεύτηκαν στην καλύβα των Διασήμων για.. εξηγήσεις! «Αν δεν ζητήσει συγγνώμη απ' όλους, δεν θα ξαναπατήσει εδώ», έλεγε ο Ντάνος στον Μπο και εκείνος απάντησε στο ίδιο μοτίβο «Σας το χω πει 100 φορές, ο Γιάννης δεν αλλάζει, αυτός είναι, για τόσο είναι».

Ο Κωνσταντίνος πήγε να φωνάξει τον Γιάννη να παραβρεθεί στην κουβέντα. Ο Ντάνος επέμενε ότι ήταν απαράδεκτος, και ο Σπαλιάρας έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται. «Εσύ παρεξηγήθηκες. Εγώ στον Σάκη μίλαγα. Το ότι ήταν απέναντι στην ομάδα εσύ το είδες. Δεν είδα κανέναν άλλο να το πάρει έτσι», έλεγε ο Γιάννης, αλλά ο Αγγελόπουλος δεν σήκωνε κουβέντα...

Δεν κατάληξε κάπου η συζήτηση, όμως ο Σπαλ κατέληξε σε συμπερασμα: «Τρελάθηκαν γιατί έχασαν κι επειδή τους ξέρω έψαχναν εξιλαστήριο θύμα για να μην πλακωθούν μεταξύ τους», είπε στους συμπαίκτες του ο Σπαλιάρας, μετά τον διάλογο με τους «Μαχητές». Λες;