Ανατροπή στη μεσημεριανή ζώνη: Πρώτη η Καγιά άφησε πίσω της τη Μενεγάκη!

20.12.2016
Τι Τατιάνα Στεφανίδου τι Ελεονώρα Μελέτη τι Νικολέττα Ράλλη είχε επιστρατεύσει κατά καιρούς το Star για να χτυπήσει τη βασίλισσα της μεσημεριανής -πλέον- ζώνης και να της κλέψει το κοινό, χωρίς όμως την αναμενόμενη επιτυχία.

Η «Ελένη» αποδεικνυόταν πολύ σκληρή για να πεθάνει στους πίνακες τηλεθέασης. Φέτος όμως ο σταθμός δοκίμασε άλλη τελείως συνταγή, επιστρατεύοντας την «δασκάλα» της επί εποχές Πρωινού Καφέ, Ζήνα Κουτσελίνη στις 12.00 και τη Βίκυ Καγιά να παίρνει σκυτάλη στις 15.00.

Αυτή η επιλογή τον δικαιώνει αφού κάποιες φορές προηγείται σε τηλεθέαση του Alpha όπως χθες 19 Δεκεμβρίου όπου το «Shopping Star» κατάφερε να περάσει την «Ελένη» σε τηλεθέαση και στις δύο κατηγορίες κοινού, συγκεντρώνοντας σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, 17,6% στο γενικό σύνολο και 17,5% στο νεανικό κοινό.

Από την άλλη η εκπομπή της Μενεγάκη σημείωσε 11,6% στο γενικό σύνολο και 13,4% στο νεανικό κοινό, ποσοστό χαμηλό για τα δεδομένα της.

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η μάχη στο μέλλον και εάν η ωραία Ελένη θα πάρει τη ρεβάνς όπως άλλωστε έχει γίνει και στο παρελθόν όταν είχε μόλις μετακομίσει από τον ANT1 στην πρωινή ζώνη του Alpha.