Τα "Φιλαράκια" ξανά μαζί: Το πολυαναμενόμενο ριγιούνιον έρχεται

14.01.2016
Επιβεβαιώθηκε αυτό που οι απανταχού θαυμαστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς ευχόταν από το 2004 που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο: Όλο το καστ σε μια και μοναδική κοινή επανεμφάνιση.

Όπως μεταδίδουν όλα τα ΜΜΕ αυτή τη στιγμή, οι έξι πρωταγωνιστές της σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες στην τηλεόραση παγκοσμίως, αναμένεται να ξαναβρεθούν μαζί μπροστά στην κάμερα. Η Ρέιτσελ, ο Ρος, η Μόνικα, ο Τσάντλερ, η Φοίβη και ο Τζόι. Όλοι μαζί.... Απίστευτο!!!

Σύμφωνα με το TVline που μετέδωσε πρώτο την είδηση, η ιστορική επανένωση θα γίνει στο πλαίσιο αφιερώματος προς τιμή του διάσημου τηλεοπτικού σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους (James Burrrows), ο οποίος μόλις "υπέγραψε" το 1000στό του επεισόδιο στην τηλεόραση.

"Μαθαίνω ότι όλο το καστ από τα Φιλαράκια -Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιτν Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλαν και Μάθιου Πέρι- θα δώσουν το 'παρών' στην ξέφρενη γιορτή", γράφει χαρακτηριστικά ο συντάκτης το σάιτ επικαλούμενες απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες.

Ο Μπάροους έχει σκηνοθετήσει 15 επεισόδια της δημοφιλούς σειράς αλλά τα "Φιλαράκια" δεν θα είναι τα μόνα που θα τον τιμήσουν. Η γιορτή θα είναι άνευ προηγουμένου, όπως και η συγκέντρωση των λατρεμένων τηλεοπτικών αστέρων.

Το αφιέρωμα που πρόκειται να κινηματογραφηθεί στο τέλος του μήνα, αναμένεται να προβληθεί στις 21 Φεβρουαρίου στο δίκτυο NBC και συγκεκριμένα στον αέρα του Saturday Night Live 40th Anniversary Special. Σε αυτό το ιστορικό επεισόδιο θα βρεθούν μαζί, εκτός από τα "Φιλαράκια", το καστ και άλλων μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, όπως των πιο παλιών "Taxi", "Cheers", "Frasier" και "Will & Grace", αλλά και των πιο καινούριων "Big Bang Theory" και "Mike & Molly".

Όλοι για να τιμήσουν τον μεγάλο σκηνοθέτη.

Μπορεί να μην είναι τελικά αυτό που οι θαυμαστές των "Friends" περίμεναν συνολικά, όμως, όπως λέει και ο λαός μας: "απ' το ολότελα..."