Έξαλλη η Καινούργιου για τη Φουρέιρα που «τύλιξε» εφοπλιστή!

12.03.2015
Ποιος είδε την Κατερίνα την Κατερίνα την Καινούργιου και δε φοβήθηκε. Αγρίεψε το μάτι της παρουσιάστριας με μία ατάκα του Γιώργου Λιάγκα που αφορούσε την Ελένη Φουρέιρα.

Και ποιος θα το περίμενε ότι η Καινούργιου θα στήριζε και υποστήριζε την πρώην – πλέον – του πρώην της (Γιώργος Σαμαράς) με τόσο πάθος! Αλλά ας είναι καλά ο Λιάγκας που έριξε ατάκα – δηλητήριο προκαλώντας την οργή της νεαρής παρουσιάστριας. Αν και δεν είμαστε σίγουροι ότι θα είχε την ίδια ρογιασμένη αντίδραση αν ο άνδρας που «τύλιξε» η τραγουδίστρια ήταν ο Σαμαράς!

Γιατί βλέπεις, ο Λιάγκας μέσα από το Πρωινό είπε ότι σε περίπτωση που η Φουρέιρα παντρευτεί με τον Σπυράγγελο Λυκούδη, οι περισσότεροι θα πουν ότι τον «τύλιξε» τον εφοπλιστή! Γιατί μπορεί εκείνη να είναι μία πετυχημένη τραγουδίστρια και σταρ στο είδος της, όμως, ο άλλος έχει περισσότερα λεφτά! Και η τελευταία λέξη, τα «λεφτά» δεν ήχησαν όμορφα στα αυτιά τόσο της Μπέτυς Μαγγίρα, όσο και της Κατερίνας Καινούργιου. Και μέσα από το ΟΛΑ Παίζουν απάντησαν στον Λιάγκα.

«Τι φάρμακο να δώσουμε στον Γιώργο Λιάγκα για να ξεπεράσει το κόλλημά του με τα λεφτά;», αναρωτήθηκε η Μαγγίρα. Και πήρε το λόγο έξαλλη η Καινούργιου. «Ποιον αφορά όλο αυτό; Αν βγάζει λίγα ο ένας, λίγα ο άλλος... Εμένα δεν μου άρεσε αυτό το σχόλιο με τις “καλές” οικογένειες. “Καλή” θεωρείται μόνο όποια είναι οικονομικά ευκατάστατη; Τι βλακείες είναι αυτές; Επειδή αυτά υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία και τα ακούμε και τηλεοπτικά, με εξοργίζουν. Μια μπούρδα είναι όλο αυτό» είπε η πρώην για την πρώην Σαμαρά!