Γεωργίου speaking: Άγριο κράξιμο στο «ταίρι» του Αρναούτογλου

19.02.2015
Καλεσμένο τον Γιώργο Γεωργίου είχαν στα Καρντάσιανς το βράδυ της Τετάρτης (18/2) και μπορεί στην αρχή ο γνωστός αθλητικογράφος να ήταν κάπως μαζεμένος, όμως, επεφύλαξε τη δυσάρεστη έκπληξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για το τέλος.

Λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, ο Γεωργίου φρόντισε να ρίξει ένα «άγριο» κράξιμο στο ραδιοφωνικό ταίρι του Γρηγόρη, τη Ράνια Κωστάκη.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο παρουσιαστής, αφού σε καμία περίπτωση δεν περίμενε την αναίτια ετούτη επίθεση. Ο Γεωργίου τον ρώτησε αν συνεχίζει τη ραδιοφωνική εκπομπή με την Κωστάκη και τον Γιώργο Λιανό, και όταν ο Αρναούτογλου του απάντησε θετικά, ο καλεσμένος… απασφάλισε!

«Πώς τη δέχεσαι δίπλα σου; Άλλο να την βγάλεις έξω και άλλο να κάνεις μια εκπομπή μαζί στο ραδιόφωνο. Πώς το ανέχεσαι; Είναι προσβολή! Πήγαινε τη έξω, πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο. Στο ραδιόφωνο πώς καταδέχεσαι να είσαι μαζί της; Δεν κάνω πλάκα! Είναι προσβολή να έχεις αυτό το πράγμα δίπλα σου!», είπε έξαλλος ο Γεωργίου.

Ο Αρναούτογλου αποσβολωμένος τού εξηγούσε ότι έχει άδικο και η Κωστάκη είναι μία από τις καλύτερες ραδιοφωνικούς παραγωγούς. «Τρελάθηκες; Τη θεωρώ μία από τις καλύτερες φωνές στην Ελλάδα» του είπε χαρακτηριστικά, αλλά ο, τι κι αν έλεγε πήγαινε στο βρόντο.

Τουλάχιστον, για τον Λιανό είπε τα καλύτερα, αφού θεωρεί ότι είναι πολύ έξυπνος.