Τα γενέθλια της Τσαβαλιά & το «μυστήριο» της ηλικίας της

16.02.2015
Γενέθλια έχει τη Δευτέρα (16/2) η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής της επεφύλασσε μια έκπληξη. Στην έναρξη του «Mega με ΜΙΑ», ο ίδιος «έσκασε» μύτη στο πλατό, κρατώντας μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς.

Η Τσαβαλιά συγκινημένη από την έκπληξη των συνεργατών της – και του συζύγου βεβαιώς, βεβαίως – αφού του έδωσε ένα τρυφερό φιλί, έκανε την ευχή της κι έσβησε το ένα και μοναδικό κερί που ήταν πάνω στην τούρτα.

Και το κεράκι στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει ένας νέος γύρος σχολίων για την ηλικία της ηθοποιού. Εξάλλου, πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Σεπτέμβριο, δημοσιεύματα στο διαδίκτυο υποστήριζαν ότι η Τσαβαλιά έχει γεννηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου κι έκλεισε τα... 50 της! Το νούμερο αυτό έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου και η ηλικία της Τσαβαλιά ήρθε να μας προβληματίσει τα μάλα.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε δώσει την περίοδο εκείνη, είχε ρωτηθεί αν λέει την ηλικία της, και η ηθοποιός ήταν ξεκάθαρη… όχι!

«Έχω ακούσει να µε λένε και πολύ μεγαλύτερη και πολύ μικρότερη. Έχω δει φωτογραφία µου και από κάτω τη λεζάντα: «∆εν θα το πιστέψετε ότι αυτό το κορµί ανήκει σε µία γυναίκα 50 ετών!», που ως σχόλιο µου θύµισε λίγο την παροιµία «να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω µέλι». Ο καθένας μπορεί να µε κάνει όσο θέλει" είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά.

Έτσι, το «μυστήριο» παραμένει: πόσο είναι η Τσαβαλιά;