Απώλεια: "Κόβεται" η εκπομπή του Μουτσινά;

20.02.2014
Πολλά είχαν γραφτεί για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Νίκου Μουτσινά και τα σχόλια για τη βραδινή εκπομπή, Νικ ο Κλοκ μόνο κολακευτικά και ενθαρρυντικά δεν ήταν για εκείνον.

Αλλά, όσα είπαμε, είπαμε. Και όσα γράψαμε, γράψαμε. Το περίφημο show του Μουτσινά έφτασε στο τέλος του, αν και από τον Alpha λένε ότι δεν πρόκειται για πρόωρο "κόψιμο", αλλά προγραμματισμένο. Όπως και να έχει, η εκπομπή ρίχνει αυλαία στις 25 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η εκπομπή δεν πήρε το "πράσινο φως" από το κανάλι για να συνεχίσει την πορεία της, λόγω των νέων παραγωγών που θα βγουν από μέσα Μαρτίου στον "αέρα". Έτσι, ο Μουτσινάς συνεχίζει κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν στο "Δέστε τους", ενώ από το καλοκαίρι οι δύο πλευρές θα συζητήσουν αν θα συνεχιστεί η εκπομπή και τη νέα χρονιά.

Αν και ο παρουσιαστής φέτος ειδικά, ουκ ολίγες φορές μέσω αστείων, έχει εκφράσει την πρόθεση να μη συνεχίσει την εκπομπή και του χρόνου. Αλλά ακόμη είναι νωρίς. Μέχρι το καλοκαίρι έχουμε δρόμο για να δούμε τι θα συμβεί

Ωστόσο, το θέμα στην ιστορία, είναι άλλο. Στην τελευταία εκπομπή θα έχει καλεσμένη την Κατερίνα Καινούργιου; Ή τσάμπα η έρμη τόσο καιρό διαφήμιζε την τηλεοπτική πραμάτεια του συνεργάτη της, μήπως κι εκείνος την καλέσει στο show του;