Κωστόπουλος: Άκουγε τις ερωτικές συνευρέσεις Αλίκης-Γαλανού

13.02.2014
Σχεδόν όλα τα έχουμε ακούσει φέτος στο Πρωινό mou από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αλλά η απίστευτη αποκάλυψη που έκανε το πρωί της Τετάρτης απλά μάς ξεπερνάει.

Ο Κωστόπουλος προχώρησε σε μία αποκάλυψη του παρελθόντος που αφορούσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Με αφορμή τη συνοδό του Νίκου Γαλανού, ο παρουσιαστής όχι μόνο αποκάλυψε ότι κάποτε είχε σχέση με την Βουγιουκλάκη, αλλά προχώρησε σε... ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους, που πλέον κανέναν δεν αφορούν και σε τίποτε δεν εξυπηρετούν.

Ο Κωστόπουλος την εποχή που οι δύο ηθοποιοί ήταν ζευγάρι, έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον Γαλανό και όπως μάς ενημέρωσε, οι τοίχοι δεν είχαν καλές μονώσεις και ο ίδιος άκουγε τις… ερωτικές συνευρέσεις του τότε ζευγαριού.

«Έμενα σε μια ταράτσα στον πέμπτο όροφο. Από κάτω έμενε ο κ. Νίκος Γαλανός. Αυτές οι πολυκατοικίες δεν είχαν καλές μονώσεις. Από αυτί γνωρίζω πώς εξελισσόταν η σχέση του Νίκου Γαλανού και της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μπορώ να σας πω οι τσακωμοί πώς γίνονταν, οι γλύκες πώς γίνονταν, το σεξ πως γινόταν" είπε.

Για να καταλήξει: "Όταν ήταν στον πολύ έρωτα, πολύς θόρυβος ρε παιδί μου! Χάρηκα για την Αλίκη γιατί τη νόμιζα πιο ψοφούλα».