Πατέρα: Η (πολύ) σκληρή απάντηση στο παράπονο της Μελέτη

03.02.2014
Καλεσμένη έκπληξη είχαν στην «Μες στην καλή χαρά», αφού η Λίτσα Πατέρα σε μία σπάνια έξοδο της από τα λημέρια του ΑΝΤ1, επισκέφτηκε την εκπομπή του Alpha.

Και μίλησε για πολλά πράγματα, μεταξύ αυτών και για το παράπονο της Ελεονώρας Μελέτη ότι την εποχή του Πρωινού Καφέ κρατούσε μία ψυχρή στάση απέναντι της. Μάλιστα, η Ελεονώρα πριν λίγες μέρες μέσα από την εκπομπή της είχε αποκαλύψει ότι προσπάθησε πολλές φορές να πλησιάσει την αστρολόγο και ότι τής είχε στείλει μέχρι δώρο για να την... καλοπιάσει και τα κλάματα είχε βάλει, αλλά τίποτε.

Και στην καταγγελία αυτή της Μελέτη, έρχεται να δώσει τη δική της εξήγηση η Πατέρα, η οποία, όμως προτίμησε έναν πιο... σκληρό τρόπο για να το κάνει.

«Εγώ είμαι φανατική του ΑΝΤ1. Που αυτό σημαίνει, πως όποιον κι αν έβαζε η διοίκηση να κάνει μια εκπομπή, εγώ με τον τρόπο μου προσπαθούσα να βοηθήσω όσο γίνεται από τη δική μου θέση, για να πάει καλά η εκπομπή, άρα και ο ΑΝΤ1. Που σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρεθεί ένας παρουσιαστής απ΄ αυτούς που πέρασαν και να πει ότι η Λίτσα δεν θέλησε να βοηθήσει. Άμα θέλεις να σαμποτάρεις, μπορείς», είπε αρχικά η οπαδός του ΑΝΤ1.

Και συνέχισε: «Στο χώρο μου και στη δουλειά μου, έκανα τη δουλειά μου. Το να επιλέγεις φίλους και ανθρώπους με τους οποίους έρχεσαι κοντά είναι δικό μου δικαίωμα και δική μου επιλογή. Λάθος ή σωστό, είναι δική μου επιλογή. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν προς τι όλο αυτό! Στη δουλειά μου ήμουν άψογη. Τη φιλία τη θεωρώ ιερή. Άλλο πράγμα η γνωριμία και άλλο η φιλία. Έχω κάθε δικαίωμα επιλογών στη φιλία και το να φέρνω τους ανθρώπους κοντά μου».

Η Μελέτη, σιγά μην άφηνε ασχολίαστη την απάντηση της Πατέρα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter έγραψε: «Έχω κάθε δικαίωμα να διαλέγω φίλους, αλλά φέρομαι όμορφα σε εκείνους που απορρίπτω»