Κωστόπουλος: Ακύρωσε εμφάνιση λόγω Λιάγκα;

28.01.2014
Να ήταν ένα πρώην ζευγάρι που χώρισε επεισοδιακά να το καταλάβουμε. Να είναι νεαρά ξανθά κοριτσόπουλα που ξεκινούν τα βήματα τους στην τιβί, επίσης να κάνουμε ότι το καταλαβαίνουμε.

Μα να ακούμε ότι κοτζάμ Πέτρος Κωστόπουλος να ακυρώνει προγραμματισμένη εμφάνιση λόγω του Γιώργου Λιάγκα, όχι δεν το περιμέναμε. Εξάλλου, ο ίδιος στις αρχές της τηλεοπτικές σεζόν με ανωτερότητα είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον πρωινό του αντίπαλο.

Αλλά αυτά παλιά, στην πρεμιέρα. Τώρα στα μέσα της σεζόν, με τον ανταγωνισμό να «χτυπάει» κόκκινο και τους απέναντι να έχουν πάρει κεφάλι στην AGB, η ανωτερότητα μάλλον πάει... περίπατο. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσουμε αυτό που ακούσαμε στη Μεσημεριανή Μελέτη και θέλει τον Κωστόπουλο να ακύρωσε την έξοδο του στην Ακτή Πειραιώς, όταν έμαθε ότι το ίδιο βράδυ θα είναι εκεί και ο «οχτρός»;

Ο ίδιος βέβαια, στην εκπομπή της Μελέτη είπε ότι δεν πήγε επειδή δεν είχε όρεξη για δηλώσεις. Αλλά να μας συχωρνάει, τα τηλεοπτικά τα ξέρουμε καλύτερα από αυτόν και η δικαιολογία τούτη δεν πείθει με την καμία. Εξάλλου, μια δήλωση θα έκανε στις κάμερες, δεν θα τον έβαζαν δα να δώσει και προφορικές εξετάσεις. Ο Λιάγκας, ας πούμε, που μίλησε στις κάμερες και με ανωτερότητα (που δεν ξέρουμε, αν την έχει, αλλά έτσι έδειξε) είπε ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα, τι έπαθε; Ίσα, ίσα που κέρδισε τις εντυπώσεις.