Απίστευτη αποκάλυψη Ελεονώρας για ΑΝΤ1 και Μενεγάκη

27.01.2014
Στην Ελεονώρα Μελέτη, αν μη τι άλλο αναγνωρίζουμε, ότι έχει το θάρρος της γνώμης της και δεν "μασάει" να αποκαλύψει ακόμη και πράγματα που άλλοι του χώρου, δεν θα τολμούσαν.

Επίσης, είναι γνωστό ότι η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 δεν της έχει αφήσει και τις καλύτερες αναμνήσεις, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει αποκαλύψει άγνωστες λεπτομέρειες από τα χρόνια εκείνα του "Πρωινού Καφέ". Και το ίδιο έκανε και το μεσημέρι της Δευτέρας, αποκαλύπτοντας ότι τότε το κανάλι δύο φορές της είχε απαγορεύσει να μπει σε χώρο, που βρισκόταν η Ελένη Μενεγακη.

Αφορμή για την απίστευτη αποκάλυψη στάθηκε η παραλίγο συνάντηση Γιώργου Λιάγκα και Πέτρου Κωστόπουλου στην ίδια εκδήλωση, αλλά αποφεύχθηκε μετά την ακύρωση που έκανε ο δεύτερος.

«Μου είχε τύχει μια φορά επί Πρωινού Καφέ να πάω κάπου που ήταν και η Ελένη Μενεγάκη. Δεν έπαιρνα πρωτοβουλία μόνη μου, δεν έκανα τίποτα, δεν ανέπνεα. Κι έπαιρνα τηλέφωνα ανθρώπους που έπρεπε να πάρω αν αντιμετώπιζα τέτοια περιστατικά, έτσι ήταν οι οδηγίες και ρώταγα: "Είναι μέσα η κ. Μενεγάκη, να μπω"; Και γινόταν πανικός από τα τηλέφωνα και περίμενα εγώ μέσα στο αυτοκίνητο να με πάρουν να μου πουν εάν θα μπω, εάν θα της μιλήσω κι εάν θα τη χαιρετίσω» αποκάλυψε.

Και συνέχισε: «Δύο φορές δεν με άφησαν να μπω! Έφυγα από το μαγαζί ενώ ήμουν απέξω. Μια άλλη φορά μου είπαν θα μπεις, αλλά δεν θα μιλήσεις. Το μετάνιωσα, έπρεπε να έχω μιλήσει".