"Καρφιά" Δραγούμη - Χρανιώτη σε Λάτσιο!

14.06.2011
Πάρε παράδειγμα τον τελικό. Μα τι ωραία που τα έλεγαν. Μα τι χαριτωμένα και γλυκά. Να «σφάζονται» μεταξύ τους, αλλά πάντα με χαμόγελο πιο μεγάλο και από του... Τζόκερ και να ρίχνουν τα «καρφάκια»

Θα μας λείψει το Dancing with the stars, το ομολογούμε. Αυτή η λατρεμένη ατμόσφαιρα, η γεμάτη αγάπη... Που τι σημαίνει ίντριγκα, μπηχτή και «καρφί» κανείς δεν ήξερε. Μόνο πιρουέτες και σηκώματα ήξεραν εκεί στο Dancing.

Πάρε παράδειγμα τον τελικό. Μα τι ωραία που τα έλεγαν. Μα τι χαριτωμένα και γλυκά. Να «σφάζονται» μεταξύ τους, αλλά πάντα με χαμόγελο πιο μεγάλο και από του... Τζόκερ και να ρίχνουν τα «καρφάκια» τους αριστερά και δεξιά με τέτοια μαεστρία που τύφλα να χε μπροστά τους ο... μάστρο-Τζεπέτο!

Που λες, κατά τη διάρκεια του τελικού κι ενώ στη σκηνή ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιάννης Λάτσιος ως διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 που είναι (μην ξεχνιόμαστε κιόλας) άρχισε να διαφημίζει την καλοκαιρινή πραμάτεια του καναλιού. Μεταξύ άλλων και τη νέα τούρκικη σειρά. Αυτό ήταν. Δραγούμη και Χρανιώτης θυμήθηκαν την ιδιότητα τους, ηθοποιοί δηλαδή και αμέσως πέταξαν το «καρφί» τους στην διευθυντή.

«Να μάθουμε τούρκικα, να μπορούμε να παίξουμε κι εμείς σε κάποιο σήριαλ» είπαν και ο Λάτσιος έμεινε «παγάκι», αφού δεν κατάλαβε πώς του ήρθε αυτό. Από τη στιγμή, δε, που εκείνοι συνέχισαν το «κάρφωμα» μιλώντας μεταξύ τους και καλά τούρκικα. Μήπως να τους έλεγε ένα... έβετ (=εντάξει) και να έβγαινε από τη δύσκολη θέση; Γιατί αυτοί οι δύο πήραν φόρα και μόνο τον Ονούρ με την Σχεχραζάτ δεν υποδύθηκαν...