Η Ανατροπή: Αποχώρησε ο Τρύφων. Έξω και η Μπουλέ!

03.06.2011
Τον έφαγε τον Τρύφωνα Σαμαρά το κακό το μάτι που ειδικά αυτή την εβδομάδα έβγαιναν λες και ήταν βαλτοί, ο ένας μετά τον άλλον και του έσουρναν τα χειρότερα. Ήρθε η αρνητική ενέργεια και συσσωρεύτηκε

Τον έφαγε τον Τρύφωνα Σαμαρά το κακό το μάτι που ειδικά αυτή την εβδομάδα έβγαιναν λες και ήταν βαλτοί, ο ένας μετά τον άλλον και του έσουρναν τα χειρότερα. Ήρθε η αρνητική ενέργεια και συσσωρεύτηκε πάνω του με αποτέλεσμα το βράδυ της Πέμπτης να αποχωρήσει από το Dancing with the stars. Έτσι, η παράδοση με τις ανατροπές συνεχίστηκε για ακόμη ένα live.

Ο Τρύφων, λοιπόν, αν και ήταν το ακλόνητο φαβορί για τον τελικό, δεν κατάφερε καν να προχωρήσει στον ημιτελικό. Γιατί, τι να σου κάνει και ο κόσμος, όταν η κριτική επιτροπή σε αυτό το Live του έβαλε χαμηλή βαθμολογία, που ήταν δύσκολο να καλυφτεί; Ειδικά, όταν απόψε είχαμε διπλή αποχώρηση από το show. Όσο για την δεύτερη αποχώρηση;

Ήταν η Νάντια Μπουλέ. Εδώ, δεν υπήρξε καμία έκπληξη κι ας έλεγαν αρκετοί ότι την προωθούσε το κανάλι. Η Μπουλέ στο προηγούμενο Live ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, το Star αποκάλυψε ότι την Κυριακή ήταν τελευταία στην ψηφοφορία του κοινού, οπότε τι έκανε νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ειδικά, από τη στιγμή που είχε απόψε τη δεύτερη χαμηλότερη βαθμολογία.

Έτσι, στον ημιτελικό πέρασε η Αγγελική Ηλιάδη (η έκπληξη των τελευταίων live) ο Κώστας Μαρτάκης (που σήμερα ήτα πρώτος στη βαθμολογία) και ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος ισοψήφησε με τον Μαρτάκη. Την Κυριακή είναι το επόμενο live, ενώ ο τελικός θα γίνει στις 12 Ιουνίου και κόντρα στις προβλέψεις (και… φόβους) του Αγγέλου δεν θα είναι γυναικεία υπόθεση!