Dancing: Παραίτηση - βόμβα αλλάζει τα δεδομένα!

24.05.2011
Σάλος έχει προκληθεί στο Dancing with the stars, αφού μία παραίτηση φέρνει τα πάνω κάτω στο show κι αλλάζει και το σκηνικό των φαβορί. Όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη», η ντάμα του Αργύρη Αγγέλου

Σάλος έχει προκληθεί στο Dancing with the stars, αφού μία παραίτηση φέρνει τα πάνω κάτω στο show κι αλλάζει και το σκηνικό των φαβορί. Όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη», η ντάμα του Αργύρη Αγγέλου, Έμιλυ Ματθαιακάκη δήλωσε παραίτηση από το παιγνίδι λίγο πριν το τέλος του. Κι ενώ ο παρτενέρ της είναι ένα εκ των φαβορί για τη νίκη. Τι συνέβη, όμως και η 32χρονη χορεύτρια αποχωρεί από το Dancing;

Όπως ακούσαμε, αποχωρεί επικαλούμενη προσωπικούς και οικονομικούς λόγους, οι οποίοι έχουν να κάνουν κυρίως με τις επιπλέον πρόβες τις επόμενες ημέρες. Ως γνωστών, το show τελειώνει στις 12 Ιουνίου, που σημαίνει ότι για να προλάβουν στα επόμενα live, τα ζευγάρια θα παρουσιάζουν δυο χορογραφίες, ενώ την Πέμπτη 2 Ιουνίου θα υπάρξει κι ένα σπέσιαλ επεισόδιο, όπου εκεί θα υπάρξει διπλή αποχώρηση.

Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι τα ζευγάρια θα πρέπει να καταβάλουν μία υπεράνθρωπη προσπάθεια κι εντατικές πρόβες, άρα θα δουλεύουν περισσότερο. Κι εδώ έρχεται, η ντάμα του Αγγέλου να αντιδράσει, η οποία πήγε στον Γιάννη Λάτσιο και του ζήτησε η παραγωγή του Dancing να της πληρώσει τις ώρες που θα χάσει από τη δουλειά της, αφού όπως υποστήριξε για εκείνες τις μέρες έχει κλείσει μαθήματα τα οποία θα πρέπει να ακυρώσει. Ο Λάτσιος, όμως, στο αίτημα της χορεύτριας ήτο αδιάλλακτος καθώς υποστηρίζει ότι χορευτές και παίκτες ήξεραν από μέρες τις νέες αλλαγές, άρα θα μπορούσαν να είχαν προγραμματίσει τις δουλειές τους.

Ωστόσο, έδωσε στην Έμιλυ προθεσμία μέχρι το απόγευμα της Τρίτης να το ξανασκεφτεί και να δώσει την οριστική της απάντηση. Έλα, όμως, που εκείνη δεν κάνει πίσω, αν δεν της δώσουν το απαραίτητο χρηματικό ποσό. Όσο για τον Αγγέλου; Μόλις πληροφορήθηκε τα καθέκαστα, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, αφού ο έρμος δεν είχε ιδέα. Άσε, που είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη κι εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο να χάνει στη «στροφή». Πάντως, αν η Ματθαιακάκη αποχωρήσει οριστικά, θα την αντικαταστήσει η ντάμα του Νάσου Γαλακτερού, Άννα Πολύζου!