Μεγάλωσε και μυαλό δεν έβαλε

28.02.2008
Η περιουσία των 72 εκατομμυρίων δολαρίων της Μαντόνα την οδήγησε στην πρώτη θέση της νέας λίστας του περιοδικού «Forbes» με τις πλουσιότερες γυναίκες μουσικούς.

Η περιουσία των 72 εκατομμυρίων δολαρίων της Μαντόνα την οδήγησε στην πρώτη θέση της νέας λίστας του περιοδικού «Forbes» με τις πλουσιότερες γυναίκες μουσικούς. Στις 16 Αυγούστου 2008 θα φτάσει αισίως τα 50, κάτι όμως που δεν την πτοεί και συνεχίζει ακάθεκτη να σημειώνει πολλά ρεκόρ.

Η προηγούμενη περιοδεία της σε δεκάδες σημεία του πλανήτη πρόσθεσε ούτε λίγο ούτε πολύ 260 εκατ. δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό. Η ίδια αποφάσισε να ξεπεράσει τον ίδιο της τον εαυτό κι έτσι φέτος ετοιμάζεται να σπάσει τα ρεκόρ που ήδη κατέχει με μια περιοδεία που αναμένεται να ξεπεράσει τους πενήντα σταθμούς. Και μοναδικός της στόχος είναι να σπάσει από πλευράς εισπράξεων το φράγμα των 300 εκατ. δολ.!

Έχοντας συμπληρώσει ήδη ένα τέταρτο αιώνα συνεργασίας με το δισκογραφικό κολοσσό που ακούει στο όνομα «Warner», η ώριμη αλλά πολύ σέξι τραγουδίστρια μελετάει προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες που απομένουν για να ανανεώσει το συμβόλαιό της.

Μένει σε πύργο, μετακινείται με μια ομάδα σωματοφυλάκων, δεν κάνει βήμα χωρίς τον προσωπικό γυμναστή της, ταλαιπωρεί με τον τρόπο της το σκηνοθέτη σύζυγό της Γκάι Ρίτσι, έχει τεράστια περιουσία, γυμνάζεται καθημερινά για δύο ώρες και δηλώνει αχόρταγη για να σπάει τα ρεκόρ!

Βέβαια, την ίδια στιγμή κάποιες «κακές γλώσσες» υποστηρίζουν πως η «βασίλισσα» της ποπ μεγάλωσε, αλλά μυαλό δεν έβαλε. Κι αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν αρκετές φήμες για διαζύγιο την ίδια στιγμή που η Μαντόνα φέρεται να σκέφτεται να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδάκι. Επίσης, φαίνεται να σχεδιάζει άλλη μια μεγάλη επένδυση, αγοράζοντας ένα ακόμη ακίνητο πολύ μεγάλης αξίας στη Βρετανία.

Β.Λ.