Χάστε τα κιλά του Πάσχα...με τη δίαιτα της Ζουμπουλίας

13.04.2007
Ενας για όλους και όλοι για έναν. Και οι πέντε ηθοποιοί του «Παρά πέντε» ενωμένοι σαν μια γροθιά ενάντια στα περιττά κιλά της Ζουμπουλίας. Δίαιτα από συμπαράσταση γίνεται; Κι όμως, η πιο δημοφιλής ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης το παλεύει και μάλιστα με αποτέλεσμα.

Ενας για όλους και όλοι για έναν. Και οι πέντε ηθοποιοί του «Παρά πέντε» ενωμένοι σαν μια γροθιά ενάντια στα περιττά κιλά της Ζουμπουλίας. Δίαιτα από συμπαράσταση γίνεται; Κι όμως, η πιο δημοφιλής ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης το παλεύει και μάλιστα με αποτέλεσμα.

Μπορεί να πήγαν γυμναστήριο μόνο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Παρά πέντε», αλλά έναν πανικό τον έχουν πάθει οι πρωταγωνίστες, που βλέπουν το καλοκαιράκι να πλησιάζει. Άλλωστε, το έχουν αποφασίσει να πάνε όλοι μαζί διακοπές για λίγες μέρες το καλοκαίρι και στη συνέχεια, όταν τους το επιτρέψουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, να ταξιδέψουν και στην Ντίσνεϊλαντ, αφού ως γνωστόν τα καρτούν είναι οι αγαπημένοι ήρωες του Γιώργου Καπουτζίδη. Κάτι έπρεπε να κάνουν και κυρίως να προτρέψουν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου την πιο ευτραφή της παρέας να ξαναρχίσει τη δίαιτα που έκανε πριν από λίγο καιρό και είχε χάσει τουλάχιστον 20 κιλά, τα οποία όμως δυστυχώς τα ξαναπήρε.

Σύμφωνα με πηγές από καλλιτεχνικούς κύκλους, πρώτη άρχισε να της γκρινιάζει η κολλητή της Αγγελική Λάμπρη και θέλει να πάνε μαζί να αγοράσουν καινούργιο μαγιό. Στην παρέα προστέθηκε, όπως ήταν φυσικό, και η Σμαράγδα Καρύδη, που μπορεί μεν να έχει πολύ ωραίο σώμα, αλλά με το τσιμπολόγημα στα γυρίσματα είχε πάρει κάνα δυο κιλάκια. Όσο για τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Αργύρη Αγγέλου, αν και δεν έχουν καμία ανάγκη να χάσουν κιλά, υποσχέθηκαν να βοηθήσουν τις αγαπημένες τους φίλες και κυρίως τη δημοφιλή «Ζούμπι» να γίνει πιο γοητευτική. Ποιος όμως θα μαγείρευε τα διαιτητικά φαγητά αφού καμιά από τις τρεις κυρίες δεν φαίνεται να συμπαθεί την κουζίνα αλλά και δεν προλαβαίνουν λόγω δουλειάς;

Τη λύση έδωσε γνωστή εταιρεία, που φέρνει στο σπίτι ή όπου είναι ο πελάτης διαιτητικά φαγητά. Έτσι, υπό την αυστηρή επιτήρηση της φοβερής παρέας, η Ελισάβετ και η Σμαράγδα ακολουθούν πιστά τη δίαιτα που βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και ιδιαίτερα στην κρητική κουζίνα, τις σπεσιαλιτέ της οποίας λατρεύουν και οι δύο. Ψάρι, λαχανικά, όσπρια και φρούτα, αλλά και διαιτητικά γλυκά, καθώς η φοβερή «Ζούμπι» δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτά. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, είναι τόσο ευχαριστημένες, που συστήνουν τη μέθοδο του αδυνατίσματός τους και σε άλλους φίλους ηθοποιούς. Έτσι, η Σμαράγδα Καρύδη έπεισε και το γείτονά της, τον Μηνά Χατζησάββα, να ακολουθήσει τη δίαιτά της, που αν και καλοφαγάς και πολύ καλός μάγειρας, προτιμάει να του τα φέρνουν έτοιμα στο σπίτι.

Άλλωστε, τόσο η Ντάλια όσο και η Ζουμπουλία φοβούνται τις πλαστικές επεμβάσεις και προτιμούν να καίνε το λίπος με δίαιτα και ποδαρόδρομο. Το τι ποδαρόδρομο κάνουν κάθε μέρα δεν λέγεται. Πάντως, η Αγγελική Λάμπρη όλο φέρνει όπως μάθαμε στην Ελισάβετ περιοδικά με συνολάκια πλαζ και μαγιό, ενώ η Σμαράγδα Καρύδη από τώρα ονειρεύεται τη μίνι καλοκαιρινή απόδραση των «Πέντε». Το μέρος που θα πάνε διακοπές θα το αποφασίσουν η Αγγελική και η Ελισάβετ, που είναι οι πιο οργανωτικές της φοβερής παρέας, και θα είναι κάπου ήσυχα, μακριά από τα φλας των φωτογράφων που τους κυνηγούν καθημερινά.