Μονακό: Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Παλάτι - Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά την περιπέτεια με την υγεία της

18.04.2022
Μονακό: Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Παλάτι - Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά την περιπέτεια με την υγεία της
Από τις φωτογραφίες που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα κατέστη γνωστό ότι η πριγκίπισσα Charlene γιόρτασε το Πάσχα μαζί με τον σύζυγό της και τα δίδυμα παιδιά τους ενώ πόζαραν όλοι μαζί για πρώτη φορά από τον περασμένο Νοέμβριο όταν εκείνη είχε επιστρέψει από τη Νότια Αφρική.

Ημέρα του Πάσχα για τους Καθολικούς, χθες (17/4) και με αφορμή τους εορτασμούς αυτούς η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό ενώθηκε ξανά, πέντε μήνες μετά την τελευταία φορά που είχαν φωτογραφηθεί μαζί και τρεις μέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό -για δεύτερη φορά, μάλιστα.

Το επίσημο πορτέτο της οικογένειας ήταν το πρώτο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον περσμένο Αύγουστο που ο Αλβέρτος και τα δίδυμα πριγκιπόπουλα είχαν επισκεφτεί τη Charlene στη Νότια Αφρική όπου πέρασε πολλούς μήνες μην μπορώντας να επιστρέψει στο τέλος, λόγω επιδείνωσης της υγείας της.

Στο μεταξύ -και μετά την αγωνία για την υγεία της πριγκίπισσας που συνέχιζε να την κρατά μακριά από το Μονακό- είχαν δοθεί στη δημοσιότητα μερικές ανεπίσημες εικόνες από την άφιξή της στο παλάτι, τον Νοέμβριο του 2021, ύστερα από 6 μήνες απουσίας. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι εισήχθη σε ειδική κλινική ψυχικής υγείας και μέχρι σήμερα δεν την είχαμε δει, ούτε διαδικτυακά.

Η ανάρτηση για το Πάσχα

Στον επίσημο λογαριασμό του Πριγκιπάτου στο Instagram είδαμε την "επιστροφή" της Charlene στην οικογένειά της, μέσα από δύο φωτογραφίες μου μοιράστηκαν.

Στη μία βλέπουμε την πριγκίπισσα με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και τα 7χρονα δίδυμα πριγκιπόπουλα Jacques και Gabriella να ποζάρουν σε μια όμορφη πασχαλιάτικη φωτογραφία στον κήπο του παλατιού, αλλά και μία με τους τέσσερις να παρακολουθούν τη λειτουργία από τον πατέρα Penzo στο ιδιωτικό εκκλησάκι του παλατιού.

Η Charlene χαμογελά στον φακό όμως η θλίψη που, εδώ και χρόνια, είναι κυρίαρχο στοιχείο στο βλέμμα της, δυστυχώς παραμένει! Η πριγκίπισσα έκανε επίσης μία ανάρτηση στον δικό της, προσωπικό λογαριασμό δίνοντας στη δημοσιότητα μια διαφορετική φωτογραφία από το ίδιο shooting, πλάι στη λακωνική λεζάντα "Καλό Πάσχα ❤️"

Μονακό: Τα τέσσερα αναγνωρισμένα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου ποζάρουν πρώτη φορά όλα μαζί - Οι φωτογραφίες με τις μητέρες τους

Αφού περασε τέσσερις μήνες σε κλινική ψυχικής υγείας, η πριγκιπισσα Charlene επέστρεψε στο πριγκιπάτο τον Μάρτιο όμως ακόμη δεν έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις της, ούτε έχουμε δει κάποια σχετική ανακοίνωση ακόμη.

Ίσως αυτή η φωτογράφηση να είναι η αρχή μιας διακριτικής επιστροφής στην κανονικότητα! Θα φανεί!