Βασίλισσα Ελισάβετ: Η ερώτηση παγίδα με την οποία «τρολάρει» τους συνομιλητές της

10.03.2022
Βασίλισσα Ελισάβετ: Η ερώτηση παγίδα με την οποία «τρολάρει» τους συνομιλητές της
Θα περίμενε κανείς ότι οι 95χρονοι δεν έχουν και την καλύτερη ανταπόκριση στο κουβεντολόι και στις πνευματώδεις απαντήσεις, αλλά αυτό δεν ισχύει για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

Σύμφωνα με τον ιστορικό βασιλικών θεμάτων και παρουσιαστή, Hugo Vickers, η βασίλισσα έχει μια ιδιαίτερη «αγαπημένη ερώτηση» την οποία λατρεύει να υποβάλλει στους συνομιλητές της.

Μιλώντας στην Daily Express, ο Vickers είπε ότι η βασίλισσα διατηρεί μια άψογη μνήμη και μια απίθανη αίσθηση του χιούμορ: «Δεν μπορείς να την πιάσεις. Η πρόσβασή της σε γεγονότα και ανέκδοτα, ιστορίες και πράγματα είναι αρκετά ασυνήθιστη». Η αγαπημένη της ερώτηση την οποία υποβάλλει με «ένα καλό θεατρικό timing» είναι απλή, αλλά προβοκατόρικη: «Είσαι σίγουρος;»

«Της αρέσει πολύ να πιάνει στα πράσα κόσμο», πρόσθεσε. «Νομίζω ότι αυτή και ο πρίγκιπας Φίλιππος το απόλαυσαν πάρα πολύ». Ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021, είχε πολύ ιδιαίτερο τρόπο συμπεριφοράς με τη σύζυγό του, συχνά «μαλώνοντας» την με «γλυκό» τρόπο. Ένας συνεργάτης του παλατιού είπε στη Mirror ότι σε μια περίπτωση, ο πρίγκιπας Φίλιππος είπε στη βασίλισσα: «Ωχ, σκάσε, ανόητη γυναίκα». Για να πάρει την απάντηση: «Δεν είμαι ανόητη γυναίκα, είμαι η βασίλισσα».

Ο Vickers ξέρει τη βασίλισσα προσωπικά και γνωρίζει διασκεδαστικές πληροφορίες για την Αυτού Μεγαλειότητας. Έχει γράψει στο παρελθόν βασιλικές βιογραφίες για τη Βασιλομήτωρα και την Πριγκίπισσα Αλίκη της Ελλάδας και της Δανίας.

«Ακούει τα πάντα, βλέπει τα πάντα. Είναι εντελώς σε εγρήγορση», συνέχισε μιλώντας για τη βασίλισσα. Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι σε 3 μήνες, η Αυτής Μεγαλειότητα θα γιορτάσει τα 70 χρόνια υπηρεσίας με το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της.