Harry-Meghan: Η άγνωστη λεπτομέρεια από τη χρυσή συμφωνία με το Netflix

11.09.2020
Harry-Meghan: Η άγνωστη λεπτομέρεια από τη χρυσή συμφωνία με το Netflix
Η προσοδοφόρα συμφωνία του Netflix με τους Harry και Μeghan πρόκειται να φτάσει τα 150 εκατομμύρια δολάρια, αλλά ο co-CΕΟ της εταιρείας αποκάλυψε ότι τα πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας έκαναν επαφές με πολλές και μεγάλες εταιρείες πριν καταλήξουν σε αυτή τη συμφωνία.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισης του στο CNBC, ο συνιδρυτής του Netflix, Reed Hastings παραδέχτηκε ότι είναι «πολύ ενθουσιασμένος» για τη βασιλική συμφωνία.

«Είναι έξυπνοι. Πέρασαν από όλες τις μεγάλες εταιρείες και νομίζω ότι συνθέσαμε πραγματικά το καλύτερο πλήρες πακέτο», αποκάλυψε ο 59χρονος.

«Θα κάνουμε μια μεγάλη γκάμα ψυχαγωγίας μαζί τους».

Ο Reed πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα σε αυτό το σημείο, αλλά νομίζω ότι θα έχουμε συναρπαστικό περιεχόμενο, με την μεγαλύτερη προβολή τον επόμενο χρόνο».

Ο co-CEO του Reed στο Netflix, Ted Sarandos, μίλησε επίσης για τη νέα συνεργασία των Sussexes.

«Είμαστε απίστευτα περήφανοι που επέλεξαν το Netflix ως το δημιουργικό τους σπίτι και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα λέμε ιστορίες μαζί τους».

Αν και δεν αποκαλύφθηκε με ποιες εταιρείες συζήτησαν οι Sussexes, είναι γνωστό ότι τόσο ο Harry όσο και η Meghan έχουν προϋπάρχουσες σχέσεις με την Apple και τη Disney.

Η Meghan αφηγήθηκε όπως είναι γνωστό το ντοκιμαντέρ της Disney+, Elephants, ενώ ο Harry συνεργάστηκε με την Oprah Winfrey για μια πρωτοβουλία της Apple TV για την ψυχική υγεία.