Γιατί η Meghan Markle προσέλαβε τον πρώην δικηγόρο της πριγκίπισσας Diana

30.04.2020
Γιατί η Meghan Markle προσέλαβε τον πρώην δικηγόρο της πριγκίπισσας Diana
Την περασμένη Παρασκευή ξεκίνηση η εκδίκαση της αγωγής της Meghan Markle εναντίον της εταιρείας Associated Newspapers και ήδη έχουν προκύψει πολλά... ζουμερά.

Εκτός των υποτιθέμενων μηνυμάτων που ανταλλάχθηκαν μεταξύ Meghan, Thomas Markle και πρίγκιπα Harry σχετικά με τον βασιλικό γάμο του 2018, έγινε γνωστό ότι η Meghan προσέλαβε τον πρώην δικηγόρο της πριγκίπισσας Diana για να την εκπροσωπήσει σε αυτήν την υπόθεση.

H Meghan μήνυσε τους εκδότες της Mail on Sunday για τη δημοσίευση μιας επιστολής που έστειλε στον πατέρα της τον Αύγουστο του 2018, τρεις μήνες μετά τον γάμο της όπου εκείνος δεν παρέστη λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Η Meghan ισχυρίστηκε ότι το γράμμα επεξεργάστηκε από την εφημερίδα, με πρόθεση να βλάψει τη φήμη της και ότι ο εκδότης χρησιμοποίησε προσωπικά της στοιχεία που σημαίνει ότι παραβίασε την ιδιωτικότητά της, τα πνευματικά δικαιώματα καθώς και την προστασία δεδομένων.

Σύμφωνα με τη δικηγορική εταιρεία μέσων επικοινωνίας 5RB, η Meghan επέλεξε τον David Sherborne για να την εκπροσωπήσει. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έγραψε: «Ασκεί καθήκοντα για τη Δούκισα του Sussex κατά της κατάχρησης ιδιωτικών πληροφοριών, την παραβίαση της προστασίας δεδομένων και την παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας από την εταιρεία Associated Newspapers.»

Για τους πολλούς που δεν γνωρίζουν ο David Sherborne είναι ένας μεγάλοδικηγόρος με διάσημους πελάτες . Εκπροσώπησε την πεθερά της Meghan πριγκίπισσα Diana αλλά και τους Spice Girls, Paul McCartney, Jude Law, Kate Winslet, Elton John, Harry Styles και η λίστα συνεχίζεται…

Με μια τόσο δυνατή ομάδα από πίσω της, σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς η Meghan θα τα πάει με αυτήν την αγωγή.