Ο συγκινητικός λόγος για τον οποίο η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William απέκτησαν τον σκύλο τους

26.01.2019
Ο συγκινητικός λόγος για τον οποίο η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William απέκτησαν τον σκύλο τους
Η αποκάλυψη έγινε από τη δούκισσα του Cambridge κατά τη διάρκεια ενός χριστουγεννιάτικου πάρτι για τις οικογένειες των αξιωματικών της RAF, το οποίο διοργανώθηκε από το βασιλικό ζευγάρι στο παλάτι του Kensington.

Μιλώντας σε μία από τους καλεσμένους τους, τη Natalie Bressani, η Kate αποκάλυψε ότι υιοθέτησαν το αγγλικό κόκερ σπανιέλ τους, Lupo, για να τους βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή.

«Όταν ο William ήταν στα νησιά Φώκλαντ, πήγε για δείπνο με μερικούς καλούς φίλους μας από την Πολεμική Αεροπορία και τους έλεγε πόσο δύσκολο ήταν για την Kate που εκείνος είχε φύγει για έξι εβδομάδες», είπε στο People.

«Τότε ήταν που πήραν το σπανιέλ για να τη βοηθήσει στο διάστημα που θα περνούσαν χωριστά», είπε η Bressani.

Η Kate, εκφώνησε έναν ειλικρινή λόγο στο πλήθος των 250 καλεσμένων και είπε μεταξύ άλλων:

Ως κάποια της οποίας ο σύζυγος έχει υπηρετήσει, ξέρω πόσο δύσκολο είναι όταν αυτός που αγαπάς αφήνει το σπίτι του για να πάει να κάνει τη δουλειά για την οποία έχει εκπαιδευτεί. Όταν ο William υπηρέτησε στο Φώκλαντ θυμάμαι πώς αισθάνθηκα. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι όταν ο αγαπημένος σας είναι μακριά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων ή σε αυτές τις ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές. Η απουσία των ανθρώπων που αγαπάτε πρέπει να είναι ιδιαίτερα δύσκολη αυτή τη στιγμή του χρόνου.

Διάβασε επίσης: Με καμπάνα στην Κύπρο η Kate - "Χριστουγεννιάτικο δέντρο" την αποκάλεσε ο William

Η Kate και ο William πήραν τον Lupo στις αρχές του 2012. Eίχε γεννηθεί από την Ella, ένα σκυλί που ανήκε στους γονείς της Kate, Michael και Carole Middleton.

Ο Lupo, ο βασιλικός σκύλος, εμφανίστηκε σε μία από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του πρίγκιπα George [φωτό στην αρχή] και συχνά ταξιδεύει με την Kate και τον William στο σπίτι τους στο Νόρφολκ, στο Amber Hall.

Ν. Μ.