Πριγκίπισσα Charlotte: Πρώτη φορά σε... ξένη αγκαλιά, δημοσίως! [photos]

24.09.2018
Πριγκίπισσα Charlotte: Πρώτη φορά σε... ξένη αγκαλιά, δημοσίως! [photos]
Έχουμε συνηθίσει τη μικρή γαλαζοαίματη στα χέρι του μπαμπά William ή της μαμάς Catherine. Να που μας ξάφνιασε όμως!

Μία ακόμη επίσημη εμφάνιση της πριγκιπικής οικογένειας έδωσε τροφή για πολλή κουβέντα. Αφενός η επιλογή της δούκισσας του Sussex να φορέσει ένα ρούχο που έχει ξαναφορέσει, γεγονός που συνηθίζει, αφετέρου το γεγονός ότι είδαμε την πριγκίπισσα Charlotte στην αγκαλιά κάποιου άλλου εκτός από αυτή των γονιών της, για πρώτη φορά.

Η αφορμή δόθηκε από την εμφάνιση της οικογένειας στον γάμο της κολλητής της Kate και νονάς της Charlotte, Sophie Carter με τον αγαπημένο της Robert Suggs στο Norfolk. Και τα δυο πριγκιπόπουλα στάθηκαν δίπλα στο ζευγάρι ως παρανυμφάκια και μετά το τέλος της τελετής, είδαμε κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί. Την 4 ετών πριγκίπισσα στην αγκαλιά της νύφης, νονάς της.

Διάβασε επίσης: Η βάφτιση της Σάρλοτ καρέ-καρέ: δες το άλμπουμ!

Ήταν η πρώτη φορά που δημόσια, η νεαρή πριγκίπισσα εθεάθη στην αγκαλιά κάποιου άλλου εκτός της Kate ή του William. Φαινόταν όμως τόσο φυσιολογικό! Και αυτό, σύμφωνα με τον ειδικό στα θέματα πρωτοκόλλου, William Hanson, ο οποίος μίλησε σχετικά στην DailyMail "φανερώνει τη στενή σχέση που έχει η πριγκίπισσα με τη νονά της".

Παρόλο που δεν υπάρχει αυστηρό πρωτόκολλο σχετικά με τέτοιες κινήσεις, ο Hanson εκφράζει την αμφιβολία του ότι η νονά του George θα έκανε το ίδιο εύκολα κάτι ανάλογο, "δεδομένου ότι πρόκειται για τον μέλλοντα βασιλιά".

Με την ευκαιρία, ιδού και ο μικρός πρίγκιπας ο οποίος έκλεψε την παράσταση με τον τρόπο του στον γάμο της κολλητής της μαμάς του!