Ο πρίγκιπας Harry & η Meghan Markle διάλεξαν άμαξα για τον γάμο τους [photos]

02.05.2018
Ο πρίγκιπας Harry & η Meghan Markle διάλεξαν άμαξα για τον γάμο τους [photos]
Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του 33χρονου γαλαζοαίματου με την 36χρονη αγαπημένη του συνεχίζεται και σιγά σιγά αποκαλύπτονται κι άλλες λεπτομέρειες για την τελετή.

Στις 19 Μαΐου θα ντυθεί γαμπρός ο πρίγκιπας Harry, στο πλευρό της αγαπημένης του, "κοινής θνητής" Meghan Markle και μόλις πριν από λίγο, το παλάτι του Kensington, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram παρουσίασε την άμαξα που το ζευγάρι επέλεξε για την πρώτη του επίσημη περιφορά μετά τον γάμο.

Ως είθισται, μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι ανεβαίνουν σε μια άμαξα, ανοιχτή ή κλειστή, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και πραγματοποιούν την πρώτης τους "πομπή" ως σύζυγοι στην πόλη του Windsor.

"Ο πρίγκιπας Harry και η Δις Meghan Markle επέλεξαν την άμαξα Ascot Landau για την πρώτη τους πομπή στην πόλη του Windsor μετά τον γάμο τους στις 19 Μαΐου.
Η άμαξα είναι μία από τις πέντε Ascot Landaus που βρίσκονται στους Βασιλικούς Σταύλους. Αυτές οι άμαξες χρησιμοποιούνται σε επίσημες και τελετοργικές κρατικές εκδηλώσεις, όπως στέψεις, βασιλικούς γάμους ή επίσημες επισκέψεις".

Αυτά γράφει η επίσημη ανακοίνωση που συνοδεύει την πρώτη φωτογραφία και ιδού οι εικόνες. Με το καλό!

Γνωρίστε και τα δυο άλογα που θα σύρουν την άμαξα των νεόνυμφων στην πρώτη τους επίσημη βόλτα ως παντρεμένοι: τα Windsor Grey Horses, Storm & Tyrone. Πατέρας και γιος με θητεία χρόνων στο παλάτι.

Για την ιστορία, στον γάμο τους που πραγματοιήθηκε στις 29 Απριλίου 2012, ο πρίγκιπας Harry και η Kate Middleton είχαν πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο τελετουργικό στην άμαξα που είχαν επιλέξει χρόνια πριν οι γονείς του γαμπρού, πρίγκιπας Charles και Lady Diana Spencer.