Ο πρίγκιπας Κάρολος και το απρόσμενο photobombing σε διάσημη ροκ μπάντα [photo]

16.02.2017
Μια στιγμή του ως "κοινός θνητός" έζησε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και έμελλε να τον καταγράψει ως "εισβολέα" σε φωτογραφικό καρέ.

Όλα συνέβησαν στην παμπ «Prince of Walles» στο Χαμ Χιλ του Σόμερσετ στη Νοτιοδυτική Αγγλία στην οποία ο Κάρολος βρέθηκε, εν γώσει φυσικά των ιδιοκτητών, όμως όχι και των πελατών, οι οποίοι, όπως ήταν φυσικό τα έχασαν.

Ανάμεσα στους πελάτες της παμπ, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μέλη του γκρουπ Kasabian που βρισκόταν εκεί απολαμβάνοντας το μεσημεριανό τους. Ήταν εκείνοι που πόσταραν και τα ντοκουμέντα.

Η φωτογραφία δείχνει τον κιθαρίστα των Kasabian πρώτο πλάνο και στο βάθος τον πρίγκιπα Κάρολο με κοστούμι και μπότες να μιλάει σε κάποια παιδιά μΗ μπάντα έγραψε κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram αστειευόμενη ότι ο βασιλικός θαμώνας ήταν στη «photobombing zone».

«Εμείς γνωρίζαμε ότι θα έρθει, αλλά ήταν μία υπέροχη έκπληξη για όλους τους άλλους» ανέφερε στην εφημερίδα "The Telegraph" η Νϊκι Χόλροϊντ συνιδιοκτήτρια της παμπ, αποκαλύπτοντας ότι ο υψηλός καλεσμένος της αιφνιδίασε τους πάντες όταν μπήκε πίσω από το μπάρ και σέρβιρε ποτά...

Photo bombing zone ... #HRH

A post shared by Kasabian (@kasabianofficial) on

Ο Κάρολος δεν είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογοικογένειας που έκανε photobombing... Κάνε κλικ ΕΔΩ και θυμήσου της πιο τρανταχτές περιτπώσεις...