«Δεν έχω ταμπού, κάνω οτιδήποτε»

01.11.2010
Χρειάζεσαι δύο λεπτά για να επεξεργαστείς την Ανθή και να διανύσεις τα 178 εκατοστά του σώματός της και μισή ώρα κουβέντας μαζί της για να συνειδητοποιήσεις ότι είναι μια πολύ επικίνδυνη γυναίκα.

Χρειάζεσαι δύο λεπτά για να επεξεργαστείς την Ανθή και να διανύσεις τα 178 εκατοστά του σώματός της και μισή ώρα κουβέντας μαζί της για να συνειδητοποιήσεις ότι είναι μια πολύ επικίνδυνη γυναίκα. Κι αυτό γιατί, όταν ο Θεός έδινε σώμα στις όμορφες και μυαλό στις χοντρές, έκανε ένα μικρό παράπτωμα. Στην Ανθή έδωσε σκανδαλώδες σώμα και σατανικό μυαλό.

Όταν έχεις μια μέρα ελεύθερη, τι σ’ αρέσει να κάνεις;

Πηγαίνω στο Μαύρο Λιθάρι είτε είναι καλοκαίρι είτε χειμώνας και παίζω ρακέτες. Μ’ αρέσει η ρακέτα, γιατί γυμνάζει και το κορμί.

Έκανες και roller όταν ήσουν μικρότερη;

Έκανα και όχι με inline, όπως οι περισσότεροι, αλλά με roller σαν αυτά της φωτογράφησης. Γενικά ασχολιόμουν με τον αθλητισμό. Έπαιζα μπάσκετ και βόλεϊ λόγω ύψους.

Θεωρείς ότι κωλώνει ένας άντρας να πάει να μιλήσει σε μια ψηλή γυναίκα;

Το ψηλό είναι ούτως ή άλλως εντυπωσιακό, όλοι γυρνάνε και σε κοιτάνε. Στην αρχή όμως οι άντρες φοβούνται να με πλησιάσουν.

Θα τους πούμε εμείς να μη φοβούνται. Πού θα βγεις για να περάσεις καλά;

Δουλεύω κι εγώ βράδυ σε μαγαζιά που έχουν πολύ κόσμο, οπότε όταν έχω ρεπό προτιμώ να πιω ένα ποτό στο Aligator στην Αλεξάνδρας από το να πάω κάπου αλλού.

Δεν το επιδίωξες, αλλά με το σορτσάκι που φοράς τώρα δεν γίνεται να μη γυρίσει ο άλλος.

Αγοράζω όλα τα ρούχα κι ανάλογα με τη διάθεσή μου φοράω το καθετί. Μπορεί να φοράω μια φόρμα και να αισθάνομαι το ίδιο sexy.

Το διασκεδάζεις να έχεις ανδρικά βλέμματα πάνω σου;

Κάθε γυναίκα την κολακεύει, αρκεί να μη γίνεται ενοχλητικό. Καταλαβαίνω όταν βγαίνω έξω ότι γυρνάνε και με κοιτάνε, αλλά δεν το επιδίωξα ποτέ.

Ποιο είναι το πιο διασκεδαστικό ραντεβού που μπορείς να έχεις με έναν άντρα;

Να πάω στο Allou Fun Park μαζί του. Μακριά από το κλασικό να πάμε να δούμε το DVD και να πιούμε ποτό.

Στο sex ποιο είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα που μπορεί να κάνεις;

Το sex είναι από μόνο του ένα παιχνίδι. Δεν έχω ταμπού και μπορώ να κάνω με το σύντροφό μου το οτιδήποτε. Θα μπορούσα να δω μια ταινία μαζί του και να πάρουμε εμείς το ρόλο των πρωταγωνιστών.

Ο άντρας πρέπει να είναι τέλειος σαν πρωταγωνιστής ταινίας;

Τέλειος άντρας για μένα είναι αυτός που είναι δυναμικός, σου προσφέρει ασφάλεια, δεν είναι κομπλεξικός, μου δίνει ώθηση και δύναμη και δεν είναι τσιγκούνης, τόσο στα χρήματα όσο και στα αισθήματα.

Είναι και παραδοσιακός; Χτυπάει το χέρι στο τραπέζι;

Γιατί όχι; Αν χτυπήσει ο άντρας το χέρι στο τραπέζι, θα κάνω αυτό που θέλει.

Το ίδιο ισχύει και στο sex; Κάνεις αυτό που θέλει ο άλλος;

Εγώ καθοδηγώ τον άλλο, αλλά χωρίς να το καταλαβαίνει. Δεν τον αφήνω να χάσει ποτέ το ρόλο του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ