Σέξι βραβείο και η μανούλα στρίπερ!

13.10.2010
Τον τίτλο της πιο «Σέξι Γυναίκας του Κόσμου» πήρε η ηθοποιός του «Friday Night Lights», Μίνκα Κέλι (Minka Kelly) από τους αναγνώστες του περιοδικού Esquire, αντικαθιστώντας επάξια την περσινή κουκλάρα Κέιτ Μπέικινσεϊλ (Kate Beckinsale).

Τον τίτλο της πιο «Σέξι Γυναίκας του Κόσμου» πήρε η ηθοποιός της σειράς του NBC «Friday Night Lights», Μίνκα Κέλι (Minka Kelly) από τους αναγνώστες του περιοδικού Esquire, αντικαθιστώντας επάξια την περσινή κουκλάρα Κέιτ Μπέικινσεϊλ (Kate Beckinsale).

Η Κέλι μοναχοπαίδι του πρώην κιθαρίστα των Aerosmith, Rick Dufay (Ρικ Ντάφεϊ) και της Μορίν Κέλι (Maureen Kelly) [επάγγελμα εξωτική χορεύτρια] ποζάρει ναζιάρικα φορώντας σέξι εσώρουχα για το τεύχος Νοεμβρίου και παραδέχεται ότι δεν αισθανόταν πάντοτε τόσο glamorous... ειδικά στην εφηβεία, με μια συχνά άνεργη στρίπερ μητέρα.

Στη συνέντευξή της η Ιρλανδο-γαλλιδο-αμερικανίδα σταρ ανοίγει την καρδιά της, και περιγράφει δύσκολες στιγμές με τη μητέρα της (που σήμερα δεν είναι στη ζωή):

«Η μητέρα μου έζησε μια γρήγορη ζωή. Προσπαθούσε να διασκεδάσουμε με το τίποτα. Όσο τη θυμάμαι ήταν χορεύτρια. Εξωτική χορεύτρια. Ήταν στρίπερ. Ερχόταν σπίτι στις 3, 4 το πρωί, και κάποιες φορές που θα είχε περάσει μια πολύ ωραία βραδιά, θα με ξυπνούσε στη μέση της νύχτας για να πάμε στο Ralphs να ψωνίσουμε φαγώσιμα.»

Και συνεχίζει: «Και αυτό ήταν φανταστικό. Είχαμε όλο το πολυκατάστημα για μας, περνούσαμε πολύ ωραία, ψωνίζοντας 100 δολάρια ζαρζαβατικά. Ήταν η καλύτερή μου μέρα. Η καλύτερη.»

Η επόμενη καλύτερη, είναι η μέρα που κυκλοφόρησε το Esquire με τον τίτλο «Minka Kelly 'Sexiest Woman Alive'» μαζί με το σούπερ καυτό βιντεάκι ...