John Travolta: Η selfie με την κόρη του και οι συγκινητικές ευχές της για τα γενέθλιά του

21.02.2023
John Travolta: Η selfie με την κόρη του και οι συγκινητικές ευχές της για τα γενέθλιά του
Ο John Travolta γιόρτασε το Σάββατο τα 69α γενέθλιά του. Μια από τις ευχές που τον συγκίνησαν περισσότερο ήταν αυτή της 22χρονης κόρης του, η οποία τον χαρακτήρισε «ήρωα» της σε ανάρτηση στο instagram την επόμενη ημέρα των γενεθλίων του μπαμπά.

«Χθες ήταν τα γενέθλια του ήρωά μου. Ο πιο απίστευτος πατέρας, φίλος και πρότυπο που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Σ 'αγαπώ, μπαμπά», έγραφε η λεζάντα της Ella Bleu Travolta κάτω από μια selfie με τον μπαμπά της. Έκανε, μάλιστα, πιο γλυκιά την ανάρτηση της με μια σειρά από τρία κόκκινα emoji. Ο δεσμός μπαμπά και κόρης είναι πολύ ισχυρός και αποτυπώνεται συχνά στα social media.

{https://www.instagram.com/p/Co3LpXNvTv6/}

Δεν είναι ίδιοι μπαμπάς και κόρη;

Ο John Travolta καμαρώνει για το ντεμπούτο της κόρης του στην πασαρέλα

Η Ella και ο John κάνουν τα πάντα για να δείξουν την αγάπη του ο ένας προς το άλλον και αυτό συμβαίνει είτε σε γιορτές είτε σε επαγγελματικές επιτυχίες.

Με όμοιο τρόπο ο διάσημος ηθοποιός γιόρτασε στα social media τα γενέθλια του γιου του Ben τον περασμένο Νοέμβριο.

{https://www.instagram.com/p/ClToQGMrxMi/}

Αν και είναι σαφές ότι ο Travolta προτιμά να κρατά την προσωπική ζωή των παιδιών του όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική, είναι συγκινητικό να βλέπουμε τον ισχυρό δεσμό τους σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις. Και είναι μια οικογένεια που είναι ιδιαίτερα δεμένη μετά το θάνατο της συζύγου του Travolta και μητέρας των παιδιών, Kelly Preston.