Η Πίπα topless!

17.05.2011
Πολλά, μα πάρα πολλά είχαμε ακούσει για τις γυμνόστηθες φωτογραφίες της αγαπημένης μας Πίπας (Pippa Middleton), της αδελφής της δούκισσας του Κέιμπριτζ Κάθριν (Catherine, Duchess of Cambridge), και ιδού το τρομερό πειστήριο! Παρέα με τον Γουίλιαμ (William) και την Κάθριν, η σέξι Πίπα λιάζεται στην Ibiza, πάνω σε πολυτελή θαλαμηγό κρατώντας το πάνω μέρος του μπικίνι της της, ενώ το όχι και τόσο πλούσιο στήθος της διακρίνεται καθαρά. Αν πάντως έπρεπε να επιλέξουμε ένα σημείο του σώματός της, αυτό μάλλον θα ήταν το οπίσθιά της. Διαβάστε επίσης: - Σε ροζ ταινία η Πίπα; - Η Πίπα της... Κέιτ (+ video)

Πολλά, μα πάρα πολλά είχαμε ακούσει για τις γυμνόστηθες φωτογραφίες της αγαπημένης μας Πίπας (Pippa Middleton), της αδελφής της δούκισσας του Κέιμπριτζ Κάθριν (Catherine, Duchess of Cambridge), και ιδού το τρομερό πειστήριο!

Παρέα με τον Γουίλιαμ (William) και την Κάθριν, η σέξι Πίπα λιάζεται στην Ibiza, πάνω σε πολυτελή θαλαμηγό κρατώντας το πάνω μέρος του μπικίνι της της, ενώ το όχι και τόσο πλούσιο στήθος της διακρίνεται καθαρά.

Αν πάντως έπρεπε να επιλέξουμε ένα σημείο του σώματός της, αυτό μάλλον θα ήταν το οπίσθιά της.

Διαβάστε επίσης:

- Σε ροζ ταινία η Πίπα;

- Η Πίπα της... Κέιτ (+ video)