Οι Μπραντζελίνα ψάχνουν... χώρα για τα Χριστούγεννα!

10.12.2010
Μία ακόμη συνέντευξη έδωσε η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) αυτές τις μέρες και μίλησε για την οικογένειά της, τη δουλειά της και τα σχέδια για τις διακοπές.


Μία ακόμη συνέντευξη έδωσε η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) αυτές τις μέρες και μίλησε για την οικογένειά της, τη δουλειά της και τα σχέδια για τις διακοπές.

Η 35χρονη σταρ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Λάρι Κινγκ (Larry King) και ανάμεσα στα άλλα παραδέχτηκε ότι αυτή την εποχή βρίσκονται με τον σύντροφό της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) "στο ψάξιμο για μια χώρα όπου θα περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων".

"Περνάμε μια χρονιά στο σπίτι και μια χρονιά στο εξωτερικό. Πέρσι ήμασταν εδώ, οπότε φέτος πρέπει να αποφασίσουμε που θα πάμε. Μία χρονιά έχουμε πάει και στο Μιζούρι με τους γονείς του Μπραντ", εξήγησε η Αντζελίνα, εξηγώντας ότι έχουν στρώσει τους χάρτες τους σε όλο το σπίτι και... ψάχνουν.

Στη συνέχεια ο Κινγκ ρώτησε την πολυπράγμων μητέρα έξι παιδιών αν "τα έξι είναι όντως αρκετά", για να πάρει με χαμόγελο την απάντηση: "Δεν έχουμε σχετικά σχέδια προς το παρόν, αλλά είμαστε πάντα ανοιχτοί στην ιδέα".

Το διάσημο ζευγάρι έχει τρία υιοθετημένα παιδιά, τον 9χρονο Μάντοξ (Maddox), τον 7χρονο Παξ (Pax) και την 5χρονη Ζαχάρα (Zahara) καθώς και τρία βιολογικά, την 4χρονη Σιλό (Siloh), η οποία παρεμπιπτόντως έχει "αναστατώσει" τον κόσμο όλο με τις στυλιστικές παραξενιές της αφού ντύνεται αποκλειστικά και μόνο με αγορίστικα ρούχα, και τα δύο χρονών δίδυμα Νοξ (Knox) και Βιβιέν (Vivienne).

Πάντως, παρά τις πολλές υποχρεώσεις και τα πολλά παιδιά, ο Μπραντ και η Αντζελίνα φαίνεται ότι δεν έχουν ξεχάσει στο παραμικρό τη μεταξύ τους σχέση. Και για του λόγου το αληθές στην τελευταία κοινή τους δημόσια εμφάνιση για την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας της Τζολί όπου πρωταγωνιστεί με τον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp), δεν σταμάτησαν στιγμή να αστειεύονται, να χαζογελούν και να χαϊδεύονται. Μάλιστα, το χεράκι του Μπραντ, κατέβηκε και λιγουλάκι πιο κάτω από όσο θα ήταν τυπικά "επιτρεπτό". Και φυσικά τα φλας πήραν φωτιά!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα