Δύσκολες ώρες για τον Τζον Μοδινό

07.12.2010
Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς η κατάσταση του Τζον Μοδινού, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς η κατάσταση του Τζον Μοδινού, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Έξι μήνες μετά το γάμο του, καθώς στα 83 του χρόνια παντρεύτηκε την κατά 49 χρόνια νεότερή του Ροξάνα από τη Ρουμανία, ο γνωστός τενόρος αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Ο γολγοθάς του ξεκίνησε μ’ ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, από το οποίο παρέλυσε η αριστερή πλευρά του σώματός του και αντιμετώπισε προβλήματα ομιλίας. Κι ενώ έκανε μεγάλη προσπάθεια με λογοθεραπείες και φυσιοθεραπείες, έπεσε από το αναπηρικό καροτσάκι του, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί για άλλη μια φορά η κατάσταση της υγείας του.

Ο Τζον Μοδινός βρισκόταν στο σπίτι του με τη γυναίκα του και το γιο του Αλέξη, που έχει επιστρέψει από την Αμερική, για να βρίσκεται κοντά στον πατέρα του. Ξαφνικά ο τενόρος έπεσε από το αναπηρικό καροτσάκι και χτύπησε στο κεφάλι. Έντρομοι οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν στο ΚΑΤ, εκεί όμως δυστυχώς τα πράγματα αντί να βελτιωθούν χειροτέρεψαν... Αφού οι γιατροί του έραψαν το τραύμα στο κεφάλι, τον τοποθέτησαν σ’ ένα χειρουργικό τραπέζι μέχρι να συνέλθει από την αναισθησία. Δυστυχώς, όμως, έπεσε στο δάπεδο και χτύπησε πάλι.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές ήταν πολύ πιθανό ο τενόρος να εισαχθεί πάλι στο χειρουργείο, προκειμένου να υποβληθεί σε νέα επέμβαση.