Εθίστηκε στις πλαστικές

20.05.2010
Είναι από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της μικρής οθόνης. Η εμπειρία της είναι μεγάλη, το ίδιο και οι επιτυχίες που έχει στο ενεργητικό της.

Είναι από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της μικρής οθόνης. Η εμπειρία της είναι μεγάλη, το ίδιο και οι επιτυχίες που έχει στο ενεργητικό της. Γυναίκα χαμηλών τόνων, με το χαμόγελο να ανθίζει πάντα στα χείλη της, έχει απασχολήσει την επικαιρότητα τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για το επίπεδο της δουλειάς της.

Το τελευταίο διάστημα, ατυχώς γι’ αυτήν, είναι ακριβώς η δουλειά της που έχει αποσταθεροποιηθεί, όχι γιατί κατέβηκε το επίπεδό της, αλλά λόγω της συνεχούς υπόγειας κόντρας με τους συνεργάτες της. Κόντρα που αφορμή έχει αφενός την ανασφάλεια που νιώθει αποτέλεσμα διαφωνιών μέσα στο κανάλι, αλλά και εξαιτίας της προσωπικής της μοναξιάς.

Ωστόσο, η λύση που διάλεξε προκειμένου να νιώσει ξανά καλά, επιθυμητή και γυναίκα ήταν καταστροφική! Κατέφυγε στην πλαστική χειρουργική, όχι για μία, αλλά για δύο, τρεις και περισσότερες επεμβάσεις.

Η αρχή έγινε με ενέσεις botox και ακολούθησαν λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική, βλεφαροπλαστική, ενέσεις κολλαγόνου στα χείλη και ανόρθωση των ζυγωματικών της. Μάλιστα, η τελευταία επέμβαση έγινε πριν από λίγες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να λήψει η παρουσιάστρια για λίγες μέρες εκτός Αθηνών. Επιστρέφοντας, τα σημάδια στο πρόσωπό της ήσαν ακόμα εμφανή κι έτσι αναγκάστηκε να αναβάλει τη μαγνητοσκόπηση προγραμματισμένων εκπομπών της.

Το παράξενο με όλη αυτή την ιστορία είναι ότι μέχρι πρότινος δήλωνε ότι όχι απλώς δεν μπορούσε καν να ακούσει τη λέξη «νυστέρι», αλλά φοβόταν ακόμα και να πάει στο νοσοκομείο έστω και για μια απλή επίσκεψη, κάτι που σίγουρα ανησυχεί τους δικούς της ανθρώπους.

Το τίμημα βέβαια είναι σκληρό για την πρωταγωνίστρια, που φαίνεται μεν να διόρθωσε την εμφάνισή της, δημιούργησε όμως πρόβλημα στην ψυχή της. Κατάθλιψη, αϋπνίες, κρίσεις πανικού βρίσκονται πια στην καθημερινότητά της, γεγονός που την έσπρωξε να αναζητήσει τη βοήθεια γνωστού ψυχιάτρου, με ιατρείο στα βόρεια προάστια. Ο γιατρός σε συνεργασία με τον πλαστικό χειρουργό προσπαθούν να τη βοηθήσουν, ώστε να δεχτεί τον εαυτό της χωρίς πια να προσπαθήσει να επέμβει στο έργο της φύσης. Γιατί μονάχα έτσι θα γλιτώσει την ψυχή της.