Μουουου, οι αγελάδες έφυγαν, οι καρδιές ήρθαν

07.02.2008
Θυμάστε πέρυσι τις αγελάδες, όχι τις τρελές... τις χρωματιστές που είχαν κατακλύσει την Αθήνα; Πού να ξεχάσουμε την αγελάδα-Καίσαρη! Φέτος η Αθήνα γεμίζει από καρδιές.

Θυμάστε πέρυσι τις αγελάδες, όχι τις τρελές... τις χρωματιστές που είχαν κατακλύσει την Αθήνα; Πού να ξεχάσουμε την αγελάδα-Καίσαρη! Φέτος η Αθήνα γεμίζει από καρδιές. Για τους επόμενους δύο μήνες καρδιές θα χρωματίζουν την καθημερινότητά μας... Θα μας προκαλέσουν να ονειρευτούμε, να χαμογελάσουμε, να ερωτευτούμε και να νοσταλγήσουμε! Με μια ανάλογα πολύχρωμη κοσμική εκδήλωση έγιναν τα εγκαίνια της υπαίθριας έκθεσης στο ξενοδοχείο «Αthens Ιmperial», όπου οι καλλιτέχνες, οι διοργανωτές και οι χορηγοί γιόρτασαν την έναρξη. Η εκδήλωση συγκέντρωσε αρκετά από τα πιο γνωστά πρόσωπα της Αθήνας, κυρίως από τον επιχειρηματικό χώρο, οι οποίοι επιβράβευσαν την προσπάθεια καλλιτεχνικής έκφρασης που θα ομορφύνει την πόλη μας και κυρίως την απόφαση των διοργανωτών να δωρίσουν το 50% από τα έσοδα της δημοπράτησης των καρδιών στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Οι καρδιές, από φαϊμπεργκλάς, από μέταλλο και από ξύλο, βρίσκονται ήδη στους δρόμους της Αθήνας, στους σταθμούς του Μετρό, σε στοές... Έχουν απλωθεί σε ολόκληρη την πόλη... στην Ερμού, στο σταθμό του Κεραμεικού, στη Στοά Σπυρομήλιου, στην Τεχνόπολη, στον Ευαγγελισμό και σε πολλά άλλα σημεία...