Σκορδά-Λιάγκας: Τα πήραν με την Τατιάνα!

15.10.2010
«Όταν βγήκε η Φαίη, είχε ένα θεϊκό σώμα. Με το που βγαίνει με το κόκκινο φόρεμα, βλέπω μια κοιλίτσα -σαν τη δικιά μου- να εξέχει. Λέω αυτή δεν είναι η κοιλιά της Φαίης. Εκεί μέσα κάτι υπάρχει. Τώρα ενδέχεται τα παιδιά να μη θέλουν να το πουν ακόμα, γιατί εντάξει... αυτό είναι και λίγο πιεστικό. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις για μια εγκυμοσύνη δεν το λες, γιατί κάτι μπορεί να πάει στραβά. Δεν μπορώ να σου πω αν είναι έγκυος μετά βεβαιότητας, εγώ όμως μια κοιλίτσα την είδα. Τώρα, αν είναι ή αν δεν είναι, τι να πω...».

Τα λόγια αυτά της Τατιάνας Στεφανίδου στην πρεμιέρα του Θέμου Αναστασιάδη έκαναν το δίδυμο του πρωινού του Mega πραγματικά να παγώσει. Τι κι αν τις προηγούμενες εβδομάδες οι φήμες για εγκυμοσύνη της Φαίης είχαν κοπάσει μετά τις off the record δηλώσεις του Γιώργου σε δημοσιογράφους «Δεν γίνομαι ακόμα πατέρας»; Τώρα ξαναφούντωσαν λόγω των όσων είπε η Τατιάνα το βράδυ της Δευτέρας στον ΑΝΤ1.

Και το ζευγάρι πραγματικά βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γιατί όλοι πάλι τους ρωτάνε επίμονα αν θα γίνουν γονείς σε μερικούς μήνες. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που μας ήρθαν, Λιάγκας και Σκορδά είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τα λεγόμενα της Στεφανίδου και μάλιστα μέσω κοινών τους γνωστών έχουν ήδη μεταφέρει τη δυσφορία τους.

Βέβαια, τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορεί και μία ακόμη φήμη, που περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Λέγεται λοιπόν πως σε κάποιο διάλειμμα της πρεμιέρας του πρωινού του Mega η Φαίη βρέθηκε για λίγο μόνη με την Τατιάνα και όταν η παρουσιάστρια του Star τη ρώτησε σχετικά με όσα ακούγονται για την εγκυμοσύνη, η Φαίη δεν το αρνήθηκε...

Για να μην καρφωθεί όμως η οικοδέσποινα του «Αξίζει να το ζεις», το μετέφερε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ως δική της εικασία.

Απομένει λοιπόν να δούμε αν το ζευγάρι τις επόμενες ημέρες θα παραδεχθεί on air το χαρμόσυνο γεγονός, που όλο και περισσότεροι υποστηρίζουν στο παρασκήνιο πως είναι πέρα για πέρα αληθινό, ή θα το διαψεύσουν για μία ακόμη φορά.