Ο Μπραντ στα γυρίσματα της Αντζελίνα

14.10.2010
Πάντα δίπλα στη γυναίκα του βρίσκεται ο 46χρονος ηθοποιός και μάλιστα σε όλους τους τομείς -και προσωπικά και επαγγελματικά. Αυτή τη φορά την επισκέφτηκε στη δουλειά, όπου εκείνη τον ξενάγησε εξηγώντας του από κοντά τα πάντα σχετικά με την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα.

Πάντα δίπλα στη γυναίκα του βρίσκεται ο 46χρονος ηθοποιός και μάλιστα σε όλους τους τομείς -και προσωπικά και επαγγελματικά. Αυτή τη φορά την επισκέφτηκε στη δουλειά, όπου εκείνη τον ξενάγησε εξηγώντας του από κοντά τα πάντα σχετικά με την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα.

Το πρώτο πόνημα της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) πίσω από τις κάμερες αφορά μία ερωτική ιστορία με φόντο τον πόλεμο στη Βοσνία και επειδή τα γυρίσματα γίνονται κατά κύριο λόγο στην Ουγγαρία, η διάσημη σταρ μετακόμισε στη Βουδαπέστη μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό το κομμάτι της δουλειάς της.

Μαζί της, η 35χρονη σταρ που μεταξύ άλλων είναι και αφοσιωμένη μαμά έξι παιδιών, πήρε και τα τέσσερα μεγαλύτερα -τον 9χρονο Μάντοξ (Maddox), τον 7χρονο Παξ (Pax), την 5χρονη Ζαχάρα (Zahara) και την 4χρονη Σιλό (Shiloh). Τα δύο χρονών δίδυμα Βιβιέν (Vivienne) και Νοξ (Knox) έμειναν μαζί με τον μπαμπά, ο οποίος όμως αυτές τις μέρες τα πήρε και ταξίδεψαν μέχρι τη Βουδαπέστη για να περάσουν λίγο καιρό μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Ουγγρική πρωτεύουσα ο μπαμπάς και σύντροφος Μπραντ αφιέρωσε μία ολόκληρη μέρα παρακολουθώντας από κοντά την καινούρια επαγγελματική προσπάθεια της καλής του.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν πιο αγαπημένοι και πιο διαχυτικοί από ποτέ, χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα και αυτόγραφα στους πολυάριθμους θαυμαστές τους που είχαν μαζευτεί στο σημείο από νωρίς.

Η Αντζελίνα τον ξενάγησε στον χώρο εξηγώντας του τα πάντα ενώ ο Μπραντ δεν έχασε ευκαιρία να καταγράψει τα πάντα με τη φωτογραφική του μηχανή, αλλά και να δοκιμάσει το... μπουφέ!

Όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα για την πρωτοεμφανιζόμενη σκηνοθέτη, αφού ο υπουργός πολιτισμού της Βοσνίας δεν της δίνει τελικά την άδεια να γυρίσει εκεί τις τελευταίας σκηνές της ταινίας της, που είχαν προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο, επικαλούμενος "ημιτελή γραφειοκρατική διαδιακασία".

Παρόλο που η ίδια η Τζολί έχει επανειλημμένα επιβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να κάνει πολιτική μέσα από την ταινία της, προέκυψε έντονη αντίδραση από την Μπακίρα Χάσετσιτς (Bakira Hasecic), την πρόεδρο του συλλόγου των Γυναικών Θυμάτων του Πολέμου.

Η Χάσετσιτς αντιτίθεται έντονα στην ταινία υποστηρίζοντας ότι αφού το θέμα της αφορά μια γυναίκα που έχει αιχμαλωτιστεί και βασανιστεί σκληρά ?όπως όλες εκείνη την περίοδο- τελικά ερωτεύεται τον βασανιστή της. "Πρόκειται για μια παντελή παραποίηση της αλήθειας που αποπροσανατολίζει από την ουσία του πράγματος και τελικά προσβάλει όλες τις γυναίκες θύματα αυτού του σκληρού πολέμου", δήλωσε συγκεκριμένα.

Από την πλευρά της η ομολογουμένως ευαισθητοποιημένη σε αυτά τα θέματα Τζολί υπεραμύνεται της προσπάθειάς της εκλιπαρώντας τις γυναίκες της Βοσνίας "να μην βιαστούν να την κρίνουν πριν δουν την ταινία".

Η εκπρόσωπος της διάσημης ηθοποιού εξέφρασε την ελπίδα της να αρθεί η απόφαση και τα γυρίσματα στη Βοσνία να πάρουν το "πράσινο φως" και να δουν επιτέλους οι υπεύθυνοι την ταινία ως αυτό που είναι ακριβώς: "Μια απλή και όμορφη ιστορία αγάπης".

Κατά τα άλλα θυμίζουμε ότι επειδή η τελευταία μετακόμιση συνέπεσε με την αρχή της φετινής σχολικής σεζόν και τα παιδιά δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να μείνουν πίσω στα μαθήματά η Τζολί τα έγραψε σε ένα ιδιωτικό γαλλοαμερικανικό σχολείο της Βουδαπέστης, το οποίο έχει και νηπιαγωγείο για τα κορίτσια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα