"Μαρκέλλα" - "Οδυσσέας": Ζουν ένα μεγάλο έρωτα...

23.10.2007
Νέος έρωτας στη «Μαρία την άσχημη»! Η πιο δημοφιλής τηλεοπτική «στρίγκλα», η Μαρκέλλα (Φιλίτσα Καλογεράκου), φαίνεται ότι δεν θα αντισταθεί για πολύ στον playboy φωτογράφο Οδυσσέα (Θάνος Χρόνης), που την πολιορκεί στενά και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της!

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Νέος έρωτας στη «Μαρία την άσχημη»! Η πιο δημοφιλής τηλεοπτική «στρίγκλα», η Μαρκέλλα (Φιλίτσα Καλογεράκου), φαίνεται ότι δεν θα αντισταθεί για πολύ στον playboy φωτογράφο Οδυσσέα (Θάνος Χρόνης), που την πολιορκεί στενά και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της!

Θα το παίξει σε διπλό ταμπλό η Μαρκέλλα όπως ο Αλέξης; Ή θα ζήσει έναν μεγάλο έρωτα, με happy end για όλους; Οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές, η Φιλίτσα Καλογεράκου και ο Θάνος Χρόνης, αποκάλυψαν στο ΛΟΙΠΟΝ κάποια από τα μυστικά τους που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της «Μαρίας της Άσχημης» αλλά και από τα δικά τους, τα πολύ προσωπικά.

Στη «Μαρία την άσχημη» αρχίζει να γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα στο γοητευτικό φωτογράφο, τον Οδυσσέα, και τη Μαρκέλλα. Θα ενδώσεις γρήγορα;

Φ.Κ.: «Δεν ξέρω. Ακόμα είμαστε στην αρχή».

Πιστεύεις ότι αυτό που νιώθει η Μαρκέλλα για τον Οδυσσέα είναι έρωτας;

Φ.Κ.: «Ναι. Ακόμα όμως δεν μπορεί να το παραδεχτεί. Αγαπάει τον Αλέξη, αλλά την πληγώνει που την απατάει. Έχω μια σκηνή με τη Μαρία (Αγγελική Δαλιάνη), που θα δείτε στα επόμενα επεισόδια, όπου της λέω ότι οι άντρες αγαπάνε διαφορετικά από τις γυναίκες. Αυτές δίνονται με όλη τους την καρδιά, ζουν τον έρωτά τους και σκέφτονται το μέλλον με το σύντροφό τους, ενώ οι άντρες αγαπάνε με το μυαλό. Βέβαια, υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις. Αυτό σας το λέω ως Φιλίτσα».

Νομίζεις ότι η Μαρκέλλα θα παίξει σε διπλό ταμπλό, με τον Αλέξη και τον Οδυσσέα;

Φ.Κ.: «Θεωρώ ότι με βάση το χαρακτήρα της δεν θα παίξει σε διπλό ταμπλό. Τώρα εξαρτάται από το τι θα αποφασίσουν οι σεναριογράφοι μας Τζο Φράγκου και Ρόζυ Ρήγα».

Θα μπορούσες να παίξεις ερωτικά σε δύο ταμπλό;

Φ.Κ.: «Ποτέ. Θεωρώ την πίστη βασικό στοιχείο μιας σχέσης. Είναι κοροϊδία όταν απατάς το έτερόν σου ήμισυ. Πιστεύω ότι στη σχέση πρέπει να υπάρχει πρώτα απ όλα ειλικρίνεια».

Εσύ, Θάνο, παίζεις ερωτικά σε διπλό ταμπλό, όπως οι περισσότεροι άντρες;

Θ.Χ.: «Οι περισσότεροι άντρες; Και τόσες γυναίκες που έτυχε να απατήσουν το σύντροφό τους με κάποιον σαν τον Οδυσσέα; Ερωτικά, όχι, δεν το παίζω σε διπλό ταμπλό».

Οι αποκαλύψεις, το φιλί και ο έρωτας

Θα κυνηγούσες τόσο πολύ μια γυναίκα αν ήσουν ερωτευμένος, όπως κάνει ο Οδυσσέας, και ως πού θα έφτανες για να την κατακτήσεις;

Θ.Χ.: «Ο Οδυσσέας, όπως κι εγώ, παρατηρούμε μακροσκοπικά και καιροφυλακτούμε. Θα έφτανα μέχρι εκεί που αγγίζουν τα όρια της αξιοπρέπειας και της περηφάνιας μου».

Φ.Κ.: «Ο Οδυσσέας επιμένει να κερδίσει τη Μαρκέλλα. Μου αρέσει να το κάνει αυτό ο άντρας, αλλά να είναι μόνο με αυτήν που αγαπάει».

Προς το παρόν βλέπουμε τη Μαρκέλλα να αντιδράει στην επιμονή του ερωτευμένου Οδυσσέα. Θα του κάνεις καψόνια όπως και στον Αλέξη (Άνθιμος Ανανιάδης);

Φ.Κ.: «Όχι, κι αυτή είναι μία από τις ανατροπές. Μέσα από τον Οδυσσέα η Μαρκέλλα ανακαλύπτει μια πτυχή του εαυτού της που δεν έχει φανεί μέχρι στιγμής. Θα αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό της οικογένειας Στεφανέλλη μόνο στον Οδυσσέα. Έτσι, θα έρθουν κοντά. Υποσυνείδητα και τώρα η Μαρκέλλα θέλει τον Οδυσσέα, αλλά ίσως δεν μπορεί να πιστέψει ότι της συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι αρκετά μπερδεμένη».

Θα έρθουν σύντομα κοντά; Πότε θα δούμε φιλί;

Φ.Κ.: «Σε αυτά τα επεισόδια που έχουμε γυρίσει σε μια σκηνή παρά τσακ να γίνει. Αλλά θα δείτε γιατί δεν έγινε. Στη συνέχεια, πάντως, νομίζω πως όπως πάνε τα πράγματα θα τον ερωτευθεί».

Μήπως εσύ, Θάνο, μπορείς να μας αποκαλύψεις πότε θα έρθετε πιο κοντά με τη Μαρκέλλα;

Θ.Χ.: «Α πα πα! Θέλετε να χάσω τη δουλειά μου; Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως θα έρθουν πιο κοντά με μια κρυφή φωτογραφία».

Ο Οδυσσέας την πάτησε με τη Μαρκέλλα. Εσύ είσαι ερωτευμένος και θα το κρύψεις τώρα που γίνεσαι αναγνωρίσιμος;

Θ.Χ.: «Φυσικά και είμαι ερωτευμένος. Και τις λένε Σκάρλετ Γιόχανσον, Λιζ Χάρλεϊ, Λίντα Εβαγκελίστα, Κέιτ Μπλάνσετ Και φυσικά δεν θα τις κρύψω! Αν τις βρω πρώτα (Γέλια.)».

Γάμος στο πλατό και στη ζωή

Φιλίτσα, από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψες ότι είστε μαζί με τον Τάκη Παπαματθαίου. Δεν σε ενοχλεί που μετά την επιτυχία σου κάποιοι άρχισαν να ψάχνουν την προσωπική σου ζωή;

Φ.Κ.: «Όχι. Νιώθω πολύ ευχάριστα. Μας αγαπάνε τα ΜΜΕ και αυτό είναι καλό. Αγαπιόμαστε με τον Τάκη και δεν το κρύβουμε. Γιατί να το κρύψουμε; Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια και πολύ ευτυχισμένοι».

Τι ήταν αυτό που σε γοήτευσε στον Τάκη και σε έκανε να του χαρίσεις την καρδιά σου;

Φ.Κ.: «Τα πάντα. Έχει αρχές, ήθος, ειλικρίνεια. Είναι παλιάς κοπής άντρας, οld fashioned, κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτό, γιατί, όπως λέει και ο Τάκης, είμαι μια συντηρητική Μανιάτισσα. Είμαι παλιομοδίτισσα και μου αρέσει. Κι όταν σου είπα ότι υπάρχουν εξαιρέσεις στο πώς αγαπούν οι άντρες, εννοούσα ότι ο δικός μου είναι ένας από αυτούς. Αγαπάει με την καρδιά του. Ο Τάκης μου είναι φωτιά και Λέων. Αυτό τα λέει όλα».

Θ.Χ.: «Εγώ, εκτός από τα προσωπικά κριτήρια της εμφάνισης, της επικοινωνίας και της χημείας, θέλω το κορίτσι των ονείρων μου να μου εμπνέει συναισθηματική ασφάλεια».

Από την ημέρα που έγινες γνωστή από τη «Μαρία την άσχημη» σε παντρεύουν με τον Τάκη Παπαματθαίου. Τη μία βρήκατε το σπίτι, την άλλη πας για το νυφικό. Τελικά, πότε με το καλό ο γάμος σας;

Φ.Κ.: «Δεν ξέρω. Είναι νωρίς ακόμα. Αγαπιόμαστε. Είμαστε καλά μαζί. Εξάλλου, δεν θέλω τη δέσμευση του γάμου. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κουφέτα.

Θα εγκατέλειπες τον/την αγαπημένο/-η σου αν ανακάλυπτες, έστω και στα σκαλιά της εκκλησίας, ότι σε απατά;

Φ.Κ.: «Φυσικά. Αφού πρώτα θα αντιδρούσα άσχημα και θα του έκανα έναν μεγάλο καβγά, θα έφευγα ανεπιστρεπτί».

Θ.Χ.: «Νομίζω ότι είναι μονόδρομος Πάει και η τούρτα και θα ήταν τόσο ωραία».

Ο Οδυσσέας θα φέρει τη Μαρκέλλα μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού ο Αλέξης Μαντάς θα δώσει τη νυφική ανθοδέσμη στη Μαρία την όμορφη;

Θ.Χ.: «Τι θα κάνει ο Μαντάς; Δηλαδή η Μαρκέλλα μου, το κοριτσάκι μου, θα μείνει μοναχούλι; Αν είναι έτσι, βρε παιδιά μπράβο, με κάνατε και χάρηκα!».

Φιλίτσα, θα έχουμε διπλό happy end;

Φ.Κ.: «Πιστεύω πως ναι. Θα μου άρεσε πολύ να έχουμε διπλό happy end. Τριπλό θα έλεγα, γιατί θέλω να αποκατασταθεί και η φίλη μου η Λίλιαν (Άριελ Κωνσταντινίδη)».

Τα μυστικά της Φιλίτσας

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα.

Ο πατέρας της είναι Μανιάτης και η μητέρα της Σμυρνιά.

Είναι Ταύρος με ωροσκόπο Κριό.

Έχει έναν αδελφό 13 χρόνια μεγαλύτερό της κι ένα ανιψάκι, τον Γιωργάκη, 13 χρόνια μικρότερό της.

Τελείωσε πριν από δύο χρόνια τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Γνωρίστηκε με τον Τάκη Παπαματθαίου και ερωτεύθηκαν το 2003 στην επιθεώρηση «Φύγε Κώστα, έλα Κώστα» στο «Δελφινάριο».

Έπαιξαν μαζί και στον «Πλούτο» του Αριστοφάνη.

συλλέγει καθετί που έχει σχέση με την αγαπημένη της Αλίκη Βουγιουκλάκη: ταινίες, προγράμματα, βιβλία, παλιές φωτογραφίες της κ.ά. Καμαρώνει για μια συλλεκτική φωτογραφία που έχει με τον πατέρα της, όταν υπηρετούσε τη

θητεία του το Πάσχα του 1967,

στο στρατόπεδο μαζί με την Αλίκη

και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Τρελαίνεται να παίζει σκάκι με τον Τάκη, που είναι και πρωταθλητής του αθλήματος στους ηθοποιούς.

Μεγάλη της φοβία ήταν το αεροπλάνο και το ξεπέρασε μόλις πέρσι το καλοκαίρι που ταξίδεψε με τον Τάκη στην περιοδεία του στην Κρήτη.

Φράση που λέει συχνά: «Ουδέν σαφέστερον του αυτονόητου».

Τα μυστικά του Θάνου

Γεννήθηκε το 1979 στον Ν. Ωρωπό Πρεβέζης.

Είναι Υδροχόος με ωροσκόπο Λέοντα.

Έχει μια αδελφή 2 χρόνια μικρότερή του, τη Μαρία.

Έχει σπουδάσει στο Θεατρικό Εργαστήρι «Παράθλαση» στη Θεσσαλονίκη, στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στο Βασιλικό Κολέγιο του Λονδίνου.

Παίζει επίσης στις τηλεοπτικές σειρές «Λούφα και παραλλαγή» και «Ίχνη», αλλά και στην ταινία της Νίας Βαρντάλος «Μy life in ruins».

Το δυσκολότερο γύρισμα που θυμάται είναι 14 ώρες για μια σκηνή στην ταινία «Το λιβάδι που δακρύζει» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, με θερμοκρασία 10 C!

Λατρεύει τα αυτοκίνητα και τρελαίνεται για τα γλυκά, με προτίμηση το χανούμ μπουρέκ.

Φράση που λέει συχνά: «Όλα θα γίνουν».