Δώρο-έκπληξη στην Αννίτα

09.10.2007
Όσοι είδαν την Αννίτα και τα «Παρατράγουδα» το περασμένο Σάββατο, ημέρα της πρεμιέρας τους, αλλά και όσοι λίγοι βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής μπορούσαν εύκολα να διακρίνουν την ευτυχία

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη


Όσοι είδαν την Αννίτα και τα «Παρατράγουδα» το περασμένο Σάββατο, ημέρα της πρεμιέρας τους, αλλά και όσοι λίγοι βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής μπορούσαν εύκολα να διακρίνουν την ευτυχία στα μάτια της αγαπημένης παρουσιάστριας. Δεν θα μπορούσε να δείχνει διαφορετικά, αφού σε 3 μήνες θα φέρει στον κόσμο το νέο «Καρβελάκι» κι έχει κοντά της φίλους από το παρελθόν που ούτε θα φανταζόταν.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρότατα για κάποιον που ήθελε να μπει στο πλατό και να παρακολουθήσει την εκπομπή της γλυκιάς Αννίτας. Εδώ και μέρες στο Alter προετοίμαζαν την έναρξη της πετυχημένης ξανθιάς παρουσιάστριας, που οι εκπομπές της «χτυπάνε κόκκινο» στους πίνακες της AGB. Ήταν ρητή η απαγόρευση να μη βρεθεί κανένας δημοσιογράφος στα παρασκήνια της εκπομπής, προκειμένου να μην υπάρξουν «παρατράγουδα», που θα εκνευρίσουν την Αννίτα.

«Βρίσκεται σε πολύ ευαίσθητη κατάσταση και θέλει να έχει δίπλα της μόνο ανθρώπους που είναι χρόνια συνεργάτες, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς της», μας εξηγούσε άνθρωπος του περιβάλλοντός της, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το σαββατιάτικο «εμπάργκο» των δημοσιογράφων στο απόρθητο από μέτρα ασφαλείας κτίριο του Alter στο Μπουρνάζι.

Και φυσικά το ότι το καμαρίνι της Αννίτας στο στούντιο του Μπουρναζίου όπου γυρίζονται τα «Παρατράγουδα» θα γέμιζε στην κυριολεξία με δώρα και ευχές το περασμένο Σάββατο ήταν σίγουρα το πρώτο που ανέμεναν οι συνεργάτες της. Εκείνο, όμως, που δεν φαντάζονταν ήταν ότι η γλυκιά και σε τρεις μήνες νέα μαμά Αννίτα θα συγκινούνταν στη θέα ενός απρόσμενου δώρου

Ήταν ένα καλάθι με λουλούδια και ένα φυλαχτό που συνοδεύονταν από μια κάρτα. Στην ανάγνωση και μόνο της κάρτας οι άνθρωποι που βρέθηκαν backstage είδαν την Αννίτα να δακρύζει, αφού αποστολέας ήταν η Σμαράγδα Καρύδη! Μόλις μας το είπαν, ομολογουμένως μπερδευτήκαμε, γιατί δεν γνωρίζαμε τη σχέση τους.

Μάθαμε, λοιπόν, ότι η γνωριμία τους μετράει πολλά χρόνια, όταν οι δυο τους πήγαιναν στο ίδιο σχολείο στην περιοχή των Εξαρχείων. Η ίδια η Σμαράγδα έχει πει σε φίλους της: «Δεν πήγα ποτέ φροντιστήριο στο σχολείο. Στα μαθήματα δεν με βοηθούσε κανείς. Μια φορά μονάχα μου έκανε για λίγο γαλλικά η Αννίτα. Ήταν στο ίδιο σχολείο, μία τάξη μικρότερη». Από τότε δεν κράτησαν επικοινωνία, αλλά θαύμαζε η μία τις δουλειές της άλλης. Η Αννίτα παρακολουθούσε τα έργα της Σμαράγδας και η Σμαράγδα τις εκπομπές της Αννίτας. Και αυτήν τη στιγμή θεώρησε κατάλληλη η ηθοποιός για να στείλει αυτό το μήνυμα αγάπης και ευχών στην παρουσιάστρια.