ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ

06.09.2007
Σε καινούργιο τηλεοπτικό spot αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τη διαφημιστική ομάδα μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρονικών.

Μπορεί να είναι σούπερ ηθοποιός και με ένα Όσκαρ στην κατοχή της, όμως η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν πείθει τον Κουεντίν Ταραντίνο! Ο σκηνοθέτης θέλει να γυρίσει μια ερωτική ταινία, αλλά, όπως λέει, δεν θα έδινε ρόλο στην 34χρονη ηθοποιό.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ
Το γνωστό χάπι Viagra αποτελεί το μόνιμο συνοδό του εμπνευστή του «Ρlayboy» Χιου Χέφνερ. Ο 81 χρόνων εκκεντρικός εκδότης δεν κάνει βήμα δίχως να έχει στο τσεπάκι του μερικά από τα συγκεκριμένα χαπάκια, καθώς μόνο έτσι μπορεί να τα βγάζει πέρα με τις αιθέριες υπάρξεις που τον συνοδεύουν, όπως αποκάλυψε το Νο 2 στη λίστα των φιλενάδων του, η Μπρίτζετ Μάργκαρτ!

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ
Στη γύρα για να βρει έναν καλό χορευτή έχει βγει η Τζένιφερ Λόπεζ. Η σέξι τραγουδίστρια ψάχνει τον ιδανικό παρτενέρ για το νέο μουσικό βίντεο που ετοιμάζει και γι αυτόν το λόγο έχει «στήσει» οντισιόν σε όλες τις γωνιές της Αμερικής. Για να βρει τον κατάλληλο έχει θέσει ως βασικές προϋποθέσεις αυτός να μπορεί να αφομοιώσει τη χορογραφία, να είναι καθαρός και να έχει καλή σκηνική παρουσία. Προϋποθέσεις που οι υποψήφιοι πρέπει να δείξουν ότι κατέχουν στα 30 μόλις δευτερόλεπτα που διαρκεί ο χρόνος παρουσίασης!

ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ
«Και στου... ΜακΚάρτνεϊ την ποδιά σφάζονται δυο κορίτσια», θα μπορούσε να πει κανείς παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι, καθώς τον τελευταίο καιρό ο 65άχρονος τραγουδιστής μοιάζει να έχει γίνει «μήλον της Έριδος» μεταξύ της Ρενέ Ζελβέγκερ και της Κριστίν Μπρίνκλεϊ. Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ εθεάθη αρχικά να περπατάει ρομαντικά με την Μπρίνκλεϊ δίνοντας την εντύπωση σε όλους όσοι τους είδαν πως «κάτι τρέχει» μεταξύ τους. Όμως, πολύ γρήγορα το... σενάριο άλλαξε, καθώς ο τραγουδιστής έκανε νέα ρομαντική εμφάνιση, έχοντας όμως στο πλευρό του τη Ζελβέγκερ! Ως γνωστόν, ο 65άχρονος ΜακΚάρτνεϊ δεν έχει κρύψει τις διαθέσεις του προς τις πολύ νεότερές του και κυρίως ξανθές γυναίκες και οι δύο προαναφερθείσες πληρούν τις συγκεκριμένες προδιαγραφές. Το ερώτημα είναι, όμως, εάν «τρέχει» όντως κάτι με κάποια και ποια είναι εκείνη που είναι πιο κοντά στην «καρδιά» του.

ΤΣΙΠΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Τι σου είναι και αυτές οι συνήθειες! Δύσκολο πράγμα να ξεκόψεις από κάτι που έχεις μάθει σχεδόν από μικρό παιδί. Και η Βικτόρια Μπέκαμ πάλεψε, προσπάθησε, δοκίμασε, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτε τη γεύση συγκεκριμένων τσιπς που έτρωγε στην Αγγλία. Έλα, όμως, που στο νέο σπιτικό της στις ΗΠΑ δεν μπορεί να βρει τα τσιπς που γευόταν με τα κιλά όταν ζούσε στην πατρίδα της, αλλά και στην Ισπανία; Έτσι, αναγκάστηκε να ξεκινήσει την εισαγωγή Οι παραγγελίες για τις κούτες της συγκεκριμένης μάρκας τσιπς που αγαπάει η πρώην Spice Girl γίνονται σε εβδομαδιαία βάση διαψεύδοντας παράλληλα την ίδια, που υποστήριζε ότι ακολουθεί ειδικές διατροφικές συνήθειες με βάση κατά κύριο λόγο τα γιαπωνέζικα φαγητά.

ΓΡΑΨΤΕ ΛΑΘΟΣ
Άλλος έπινε, άλλος όμως φαίνεται ότι μεθούσε! Εκείνος, βέβαια, που έπινε ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ είχε φροντίσει τα ποτά του να είναι δίχως αλκοόλ, αφού ακολουθούσε κατά γράμμα την υπόσχεση που έχει δώσει στο δικαστήριο. Κάτι που δεν φάνηκε να πέφτει στην αντίληψη εκείνων που έσπευσαν να δώσουν σε γνωστό περιοδικό την πληροφορία ότι είχε φύγει από το μαγαζί που τα πινε μεθυσμένος. Και το περιοδικό που βιάστηκε να τον παρουσιάσει ως «μέθυσο» βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, χάνοντας μάλιστα τη δίκη από τον πρώην πρωταγωνιστή του «Βaywatch»! Ο Χέισελχοφ ακολούθησε τη συμβουλή που του έδωσαν οι κόρες του, που γνώριζαν ότι δεν ήταν μεθυσμένος, και τον προέτρεψαν να σύρει στα δικαστήρια το περιοδικό. Εκεί ο ηθοποιός παρουσίασε και τις σχετικές αποδείξεις, «γκρεμίζοντας» έτσι το δημοσίευμα, που τον είχε βάλει μεταξύ άλλων και σε περιπέτειες, αφού θα μπορούσε να χάσει την κηδεμονία των κοριτσιών. Η τελική απόφαση που εξέδωσε το δικαστήριο αναγκάζοντας το περιοδικό να δημοσιεύσει διόρθωση ικανοποίησε και με το παραπάνω τον 54χρονο Ντέιβιντ.

ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ
Αποφασισμένη να γίνει μάνα δηλώνει η Κάιλι Μινόγκ. Αν και είχε περάσει μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της το 2005 (σ.σ.: είχε καρκίνο του μαστού) και είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, η Μινόγκ τώρα ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε μια επαναστατική μέθοδο, η οποία θα της επιτρέψει να δημιουργήσει οικογένεια. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν κρύβει αυτή την επιθυμία της και δηλώνει αποφασισμένη να πάρει όποιο ρίσκο, αρκεί να μπορέσει κάποια μέρα να κρατήσει στην αγκαλιά της το δικό της παιδί.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ
Τα έβαλε κάτω, τα ζύγισε και τελικά αποφάσισε ότι βγαίνει κερδισμένη από το deal που της πρότεινε ο δικαστής. Μία ημέρα στη φυλακή και 10 ημέρες κοινωνικής εργασίας όχι μόνο ήταν σούπερ παζάρι, αλλά κάτι σαν δωράκι για τη Λίντσεϊ Λόχαν, που για μία ακόμη φορά δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας της από τα ναρκωτικά.

ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ
Καλές οι ομιλίες και οι εμφανίσεις στα πανεπιστήμια, αλλά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον είπε να κάνει κάτι για να βρει λίγη από τη χαμένη αίγλη του και, φυσικά, να προωθήσει και το καινούργιο του βιβλίο. Και καλύτερος τρόπος, βέβαια, δεν υπήρχε από το να καθίσει στο καναπεδάκι της Όπρα, δίνοντάς της μια συνέντευξη για διάφορα θέματα, αλλά και για το βιβλίο και το νέο του πάθος, τη συγγραφή. Τα νούμερα τηλεθέασης που «γράφει» η Όπρα Γουίνφρεϊ είναι τα υψηλότερα και λογικό ήταν για τον πρώην πρόεδρο να ξεκινήσει τις περιοδείες στήριξης του βιβλίου του από την εκπομπή της εν λόγω κυρίας πριν βρεθεί σε άλλα πλατό.

ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ
Λένε πως ο έρως χρόνια δεν κοιτά Ενίοτε δεν κοιτά ούτε και αποστάσεις, όπως επιβεβαίωσε ο Τζουντ Λο, που έκανε ένα ταξίδι-αστραπή από το Λονδίνο στο Βερολίνο για να γευματίσει με την καλή του! Ο ηθοποιός δείχνει να έχει «δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα» με την 26άχρονη Γερμανίδα Σούζαν Χέκε, η οποία κάνει καριέρα ως μοντέλο.

ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ
Η επιθυμία των γειτόνων του να ψήνουν στο τζάκι τους ενοχλεί τον τραγουδιστή των U2 Μπόνο, ο οποίος τους ζήτησε να «κόψουν» αυτήν τη συνήθεια. Η τσίκνα και ο καπνός δεν αρέσουν στον τραγουδιστή, που σκέφτεται να αγοράσει τους δύο τελευταίους ορόφους της πολυκατοικίας για να αποφύγει στα σίγουρα τις οσμές!