Έχω ένα μυστικό...

03.09.2007
Στη showbiz όλα επιτρέπονται, αλλά και όταν δεν επιτρέπονται υπάρχουν τα «κατά συνθήκη ψεύδη» που έρχονται για να ρυθμίσουν, να ισορροπήσουν και να διευκολύνουν μια κατάσταση.

Από τη Ρενέ Σαραντινού

Δημοφιλή πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου κρύβουν κάποιες φορές την αλήθεια, προκειμένου να «εξυπηρετήσουν» τα επαγγελματικά τους σχέδια. Η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο εκείνους αλλά και τις δισκογραφικές εταιρείες και τους καλλιτεχνικούς managers που τους περιστοιχίζουν. Τραγουδιστές που αποσιώπησαν τις μεγάλες τους περιουσίες μέχρι και από τα παιδιά τους. Σχέσεις που έμειναν στο σκοτάδι. Γάμοι που πραγματοποιήθηκαν και δεν εξυπηρετούσε στην καριέρα τους η δημοσιοποίησή τους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Από δω η γυναίκα μου...
Πρόσφατα ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος παραδέχτηκε ότι στην αρχή της καριέρας του απέκρυπτε το γεγονός του γάμου του και την ύπαρξη των παιδιών του. Δεν ανέφερε σε κανέναν ότι ήταν παντρεμένος και μάλιστα όταν βγήκε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος, η σύζυγός του Μαρία κυοφορούσε το δεύτερο παιδί τους. Την κρατούσε μακριά απ όλα: κοινωνικές εκδηλώσεις, νυχτερινά κέντρα, δημόσιες εμφανίσεις. Όλα ήταν απαγορευμένα, γιατί έπρεπε να φαίνεται προς τα έξω νέος, ωραίος και, πάνω απ όλα, ελεύθερος.

Με τον Νίκο Ή με τον Τόνι;
Η Έλενα Παπαρίζου έγινε γνωστή στην Ελλάδα με το συγκρότημα Antique. Ήρθε στη χώρα με το φίλο της Νίκο Παναγιωτίδη και μαζί με τις επιτυχίες τους κυκλοφόρησε και η φήμη ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι. Στην πραγματικότητα ήταν ένα παιχνίδι για τη δημιουργία εντυπώσεων που θα έδιναν τροφή για σχόλια στα ΜΜΕ. Η αλήθεια ήταν ότι η Έλενα ήταν αρραβωνιασμένη τον καιρό εκείνο με τον Τόνι Μαυρίδη, τον οποίο σύστηνε σε όλους απλώς ως μάνατζέρ της. Είχαν αρραβωνιαστεί στη Σουηδία πριν έρθουν στην Ελλάδα. Η Έλενα, όμως, ήταν εκείνη που επέμενε να μείνει κρυφή στην αρχή η σχέση τους και βλέποντας την πορεία να προχωρούσαν στη δημοσιοποίησή της.

Οταν η Αντζελα βρήκε τον Βαγγέλη
Τριάντα ολόκληρα χρόνια έκρυβε από τα φώτα της δημοσιότητας η γνωστή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου το γιο της Βαγγέλη Ψύχα. Η Άντζελα έφερε στον κόσμο το μωρό όταν βρισκόταν στην αρχή της καλλιτεχνικής της πορείας. Λίγοι γνώριζαν την ύπαρξή του και αυτοί ήταν κυρίως συγγενείς. Το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό. Όταν κάποιες φήμες άρχισαν να φτάνουν στα αφτιά των δημοσιογράφων, εκείνη σε σχετικές ερωτήσεις τους απαντούσε πως είναι όλα ψέματα και ότι δεν έχει γιο. Η αναγνώριση έγινε πριν από εφτά περίπου χρόνια. Τότε δημοσιοποιήθηκε και το θέμα.

Μamma mia!
Η Άντζυ Σαμίου έγινε γνωστή από το σουξέ «Πιο χαμηλά», που τραγουδούσε αρκετά χρόνια πριν. Τότε ξεκινούσε τα πρώτα δισκογραφικά βήματα στο χώρο και η εικόνα της έπρεπε, σύμφωνα με τις υποδείξεις της δισκογραφικής της εταιρείας, να μη δείχνει ότι έχει οικογενειακές υποχρεώσεις. Ψηλή, με καλλίγραμμο κορμί και με εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε «μαμά», συμφώνησε και η ίδια να μην αποκαλυφθεί ο 16άχρονος τότε γιος της. Μάλιστα, διέψευδε κατηγορηματικά ότι έχει παιδί. Όλα αυτά βέβαια μπροστά στις κάμερες, γιατί στο σπίτι ήταν πρώτα απ όλα και πάνω απ όλα μητέρα.

Ολα για τη Εurovision
Ο έρωτας της Άννας Βίσση με τον Χρήστο Ψωμόπουλο φάνηκε στον κόσμο ότι θυσιάστηκε στο βωμό της Eurovision, αφού κάποιες καταγγελίες ανθρώπων που συνεργάστηκαν επαγγελματικά με το σύντροφο της τραγουδίστριας και εξαπατήθηκαν από αυτόν, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους, πήραν μεγάλη διάσταση, τόσο που η Άννα εξοργίστηκε και διέκοψε εκείνη την εποχή τη σχέση τους. Όμως, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι, αφού η δημοφιλής ερμηνεύτρια συνέχιζε κανονικά τη σχέση της. Η Eurovision και η κατάκτηση μιας καλής θέσης ήταν που την έκαναν να αρνηθεί ότι συνεχίζει να είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Ψωμόπουλο. Αυτό άρχισε να μεταφέρεται από στόμα σε στόμα μέχρι να ενημερωθούν τα ΜΜΕ και όταν όλοι είχαν πλέον πειστεί, Βίσση και Ψωμόπουλος εθεάθησαν μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι.

Χωρίς βέρα στο δεξί;
Ο Νίκος Μακρόπουλος είναι ένας τραγουδιστής που βρίσκεται πολλά χρόνια στις πίστες. Ελάχιστοι, όμως, είναι αυτοί που γνωρίζουν την οικογενειακή του κατάσταση, αφού κι εκείνος σπάνια αναφέρεται δημόσια σε αυτήν. Άνθρωποι από το περιβάλλον του αποκάλυψαν ότι είναι παντρεμένος εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Από το γάμο αυτό έχει αποκτήσει κι ένα γιο, ηλικίας σήμερα δεκατριών χρόνων. Οι ίδιοι άνθρωποι αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικός οικογενειάρχης, λατρεύει τη γυναίκα και το παιδί του, αλλά η showbiz θέλει την ελευθερία της. Τηλεφωνεί συχνά στη σύζυγό του, ακόμα και τα ξημερώματα που βρίσκεται στη δουλειά του. Βέβαια, βέρα δεν φοράει, αν και η γυναίκα του του το ζητάει επίμονα.

Εγκυμοσύνη με παρατράγουδα
Μέχρι και δίαιτα έκανε στην εγκυμοσύνη της η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη για να μη γίνει γνωστό ότι περιμένει μωρό. Μέχρι τον πέμπτο μήνα της κύησης και όταν τη ρωτούσαν αν επιβεβαιώνει την είδηση, εκείνη έδειχνε το σκουλαρίκι που φορούσε στην περιοχή του αφαλού και απαντούσε αρνητικά. Τους τέσσερις επόμενους μήνες και μέχρι να γεννήσει είχε χαθεί από τα καλλιτεχνικά σχήματα και δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις, γιατί η κατάστασή της ήταν πλέον ορατή. Ακόμα και όταν γέννησε και για αρκετό καιρό μετά φιλοξενήθηκε σε πολλά παράθυρα τηλεοπτικών εκπομπών και αρνιόταν την ύπαρξη του παιδιού της.