Τους «ένωσε» η Μύκονος

29.08.2007
Τα celebrities φέτος ψηφίζουν δαγκωτό το νησί των Ανέμων, την κοσμοπολίτικη Μύκονο! Μετά λοιπόν τον Ρομπέρτο Καβάλι, τον Κέβιν Σπέισι και τον Τζόρτζιο Αρμάνι, στο νησί πριν από λίγες μέρες κατέφθασαν η Κουίν Λατίφα και ο Τονίνο Καροτόνε.

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνης Κουίν Λατίφα κέρδισε τους πάντες με τον αυθορμητισμό και το άνετο στιλ της, ενώ η επίσκεψή της στο νησί ήταν μία καλή ευκαιρία για να τα ξαναπούν με μία φίλη της από τα παλιά, την Πάμελα. Οι δυό τους γνωρίζονται από την εποχή που η Πάμελα έμενε στο Σικάγο. Η τυχαία συνάντησή τους λοιπόν στο νησί των Ανέμων ήταν μία καλή ευκαιρία για να ζήσουν τη «Μύκονος by night» και να ξεφαντώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όσοι μάλιστα τη γνώρισαν από κοντά, έχουν να λένε μόνο τα καλύτερα για το χαρακτήρα της, αφού είναι πολύ προσιτή και φιλική με όλους.

Ο Τονίνο Καροτόνε, από την άλλη, έχει βρεθεί στην Ελλάδα αρκετές φορές στο παρελθόν και έχει δηλώσει ότι λατρεύει τους Έλληνες και τη χώρα μας. Φέτος ήταν η σειρά της Μυκόνου να φιλοξενήσει τον αγαπημένο τραγουδιστή. Έντονη προσωπικότητα και με μεγάλα αποθέματα χιούμορ, ο Τονίνο κατάφερε να «αναστατώσει» ευχάριστα το νησί. Επισκέφθηκε όλες τις ομορφιές του, αλλά τον κέρδισαν οι πανέμορφες παραλίες και η γνήσια ελληνική κουζίνα που την τίμησε δεόντως μαζί με τη συντροφιά του. Πήρε μία γεύση όμως και από τις νύχτες της Μυκόνου... Βόλτες στα in στέκια και ξεσάλωμα ως το πρωί, πρωινό λίγο μετά την ανατολή του ήλιου στο λιμάνι, στη Χώρα και άφθονο κέφι, που σκόρπαγε απλόχερα στο πέρασμά του, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρήκαν την ευκαιρία να τον πλησιάσουν για να τον γνωρίσουν από κοντά.