Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι!

27.08.2007
Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ερωτικής απιστίας. Βοηθάει ο ήλιος, η θάλασσα, η χαλαρή διάθεση, τα αποκαλυπτικά καυτά σώματα. Όχι πως και τις άλλες εποχές δεν συμβαίνει, αλλά αυτή είναι η πιο hot περίοδος για να ξεμυαλιστούν τα αρσενικά. Κι όσο κι αν οι κυρίες της showbiz βλέπουν τα πράγματα πιο απελευθερωμένα, δεν είναι ό,τι καλύτερο όταν μαθαίνουν ότι ο αγαπημένος τους έχει ρίξει και αλλού παραγάδι.

Από τη Χρύσα Αντωνίου

Πώς αντιδρούν, λοιπόν, οι νέες, ωραίες και διάσημες στην απιστία του συντρόφου τους; Είναι ανωτάτου, ή μπροστά στην απιστία γίνονται οι χειρότερες Κατίνες; Όλα μπορούν να συμβούν και αντιδρούν όπως όλες οι γυναίκες που αγαπούν. Από το να πάρουν το καπελάκι τους και να φύγουν ήσυχα-ήσυχα, μέχρι να του σπάσουν το κεφάλι! Δεν είναι τυχαίο που κάποτε το άσμα που τραγούδησε η Πέγκυ Ζήνα «Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι», έγινε σουξέ. Και μπορεί η Πέγκυ Ζήνα να μην έφτανε σε ακρότητες να του σπάσει το κεφάλι, το σίγουρο όμως είναι ότι δεν θα τον συγχωρούσε, όπως και πολλές άλλες κυρίες του καλλιτεχνικού χώρου. Γιατί μπορεί μεν στη showbiz όλα να «παίζονται», αλλά η ψυχή της γυναίκας είναι άβυσσος. Στον έρωτα, όλα επιτρέπονται και στην προδοσία, όλα επιβάλλονται. Ας δούμε πώς το σκέφτονται, λοιπόν, το θέμα και πώς θα αντιδρούσαν κάποιες πολύ γνωστές, όμορφες κυρίες της showbiz.

Δεν συγχωρούν το παραστράτημα
Η Πέγκυ Ζήνα είναι απόλυτη: «Δεν θα μπορούσα να συγχωρήσω στο σύντροφό μου την απιστία», υποστηρίζει. «Πιστεύω ότι αυτό σπάει το γυαλί και το κάνει θρύψαλα, οπότε δεν γίνεται να ξανακολλήσει». Και δεν είναι φυσικά η μόνη που το πιστεύει αυτό.

«Εμένα δεν μ αρέσουν τα παιχνιδάκια, είμαι απόλυτη και ίσια», τονίζει η Βάσω Γουλιελμάκη.

«Δεν μπορεί να είσαι με κάποιον και ταυτόχρονα, να είσαι και δίπλα και παραδίπλα. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Όταν είσαι με κάποιον, είσαι. Όταν δεν είσαι, ας τελειώνει».

Δύσκολα θα δώσουν άφεση
Κάπως ελαστική στο θέμα δείχνει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, που υποστηρίζει: «Την απιστία θα μπορούσα ίσως να τη συγχωρέσω, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο. Πάντως δεν θα ήταν αυτονόητο ότι το ξεπερνάω».

Και η Ιωάννα Παππά παραδέχτηκε ότι έχει μεν ξεπεράσει απιστία, αλλά τής ήταν πολύ δύσκολο να το κάνει. «Έχω συγχωρέσει, αλλά είναι κάτι που μ ενοχλεί πάρα πολύ. Με κάνει και αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα και εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω στον άλλον», τονίζει.

Παρορμητική αντίδραση
Η Σμαράγδα Καρύδη έχει ξεκάθαρη άποψη για τους άντρες και την απιστία: «Δεν ξέρω αν αυτό είναι στη φύση τους, αλλά εμάς μπορεί να μας σκοτώσουν με μια απιστία και εκείνοι να το θεωρούν πολύ φυσικό. Μπορεί να πεθαίνουν από έρωτα για μια γυναίκα, αλλά άμα τους την πέσει μια άλλη ένα βράδυ σ' ένα μπάρ, δεν θα πούνε όχι. Βλέπουν το σεξ διαφορετικά απ ό,τι εμείς οι γυναίκες. Είναι περισσότερο εγκεφαλικοί και λιγότερο συναισθηματικοί σ' αυτό. Το διαχωρίζουν αυτό το κομμάτι. Μπορεί να το κάνουν και να το ξεχάσουν...». Όσο για το πώς θ αντιδρούσε; «Τώρα, εκλογικεύουμε μια κατάσταση. Τη στιγμή όμως που σου συμβαίνει του σπας και δέκα βάζα στο κεφάλι!» υποστηρίζει με το γνωστό χιούμορ της ή μήπως με αφοπλιστική ειλικρίνεια;

Περιγραφικότατη είναι και ηΑλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία, ως ηρωίδα σε σίριαλ έχει ανεχτεί την απιστία του αγαπημένου της, αλλά η ίδια ούτε καν το συζητάει. Τι κάνει λοιπόν; Όταν της συμβεί, παίρνει το καπελάκι της και φεύγει. Όσο για τις αντιδράσεις της πριν φύγει, η ίδια λέει με ειλικρίνεια: «Σε τέτοιες περιπτώσεις και έχω βρίσει και ήμουν βίαιη και κάποτε, απλώς έχω φύγει... Ανάλογα την περίσταση. Αν είχα παιδιά, ίσως ήμουν πιο διαλλακτική. Απ την άλλη όμως σκέφτομαι πως όταν μια σχέση είναι αρρωστημένη και δεν έχει γιατρειά, καλύτερα να σηκώνεσαι να φεύγεις μαζί με τα παιδιά. Γιατί να ζουν κάτι τόσο νοσηρό;».

Ήπιε το πικρό ποτήρι
Πανέμορφη και ρομαντική, η Κάλι Τσιλίδου είναι από τις γυναίκες που κάθε άντρας θα την είχε στα όπα-όπα. Κι όμως, φαίνεται ότι ακόμα κι αυτή η κούκλα το έχει πιει το πικρό ποτήρι της απιστίας, αφού όταν τη ρώτησαν αν θα συγχωρούσε την απιστία, απάντησε με νόημα: «Μέχρι στιγμής, δεν την έχω συγχωρήσει. Θεωρώ ότι είναι κάτι απαίσιο».

Την ίδια άποψη, όμως, έχει και η Παναγιώτα Βλαντή, που παραδέχτηκε: «Όταν συνέβη, έφυγα. Δεν το συγχωρώ, όπως δεν θα μου το συγχωρούσαν κι εμένα. Είμαι απόλυτη στον έρωτα».

Θα το προσπερνούσε
Η Δήμητρα Παπαδήμα είναι από τις τυχερές που δεν έχει ζήσει το δράμα μιας απιστίας του αγαπημένου της κι έτσι δεν ξέρει πώς θα αντιδρούσε αν συνέβαινε. Όμως είναι ψύχραιμη και κατασταλαγμένη. Τόσο, που πιστεύει ότι «Στην προκειμένη περίπτωση, σ' αυτή την ηλικία, αν ο σύντροφός μου δεν ήταν επηρεασμένος τόσο ώστε να φύγει απ το σπίτι, να με χωρίσει, εγώ θα το δεχόμουνα. Θα τον συγχωρούσα».

Ποτέ δεν λέει ποτέ
Η Βάνα Ραμπότα έζησε τηλεοπτικά την ερωτική απιστία ως Ειρήνη από τον Σάκη Μπουλά, το φοβερό Παυλίτο, στο «50-50». Στο σίριαλ δεν τον συγχώρεσε. To ίδιο έκανε και όταν της συνέβη στην προσωπική της ζωή. Δεν μπόρεσε να συγχωρήσει την απιστία όμως, όπως μας είπε η ίδια, ποτέ μη λες ποτέ. «Αν μου συνέβαινε τώρα, δεν ξέρω τι θα έκανα », λέει με ειλικρίνεια.

Δεν το σκέφτεται καθόλου
Η εκρηκτική γυμνάστρια Βασιλική Τσεκούρα έχει παραδεχτεί ότι δεν θα συγχωρούσε εύκολα μια απιστία του αγαπημένου της. Κατά τα άλλα όμως, προσπαθεί να μην το σκέφτεται και ξορκίζει το κακό λέγοντας: «Δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό, κι από την άλλη, θέλω να πιστεύω ότι δεν μου έχει τύχει».

Συγχώρεση υπό όρους
«Θα τον συγχωρούσα αν καταλάβαινα μετά από καιρό ότι ήταν μια απλή βιολογική απιστία», υποστηρίζει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. «Αν όμως συνέβαινε κατ εξακολούθηση, δηλαδή είχε μπλέξει με μια άλλη γυναίκα πιο σοβαρά και δεν πήγε μαζί της μόνο για ένα βράδυ, τότε τα πράγματα θα ήταν καταλυτικά για τη σχέση μας. Ή θα χωρίζαμε, ή θα αποφασίζαμε από κει και πέρα τι γίνεται».

Αλλιώς οι άντρες, αλλιώς οι γυναίκες...
Για την Κατερίνα Στικούδη τα πράγματα είναι πιο απλά: «Οι άντρες κάποιες φορές βλέπουν τελείως διαφορετικά το σεξ απ ό,τι οι γυναίκες. Είναι ανάγκη γι αυτούς, ενώ μια γυναίκα μπορεί να κρατηθεί».

Δεν λέει μεγάλες κουβέντες
Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι από τις τυχερές που δεν έχει νιώσει την πίκρα της απιστίας από έναν άνδρα. Η ίδια τονίζει ότι είχε μακροχρόνιες σχέσεις και οι λίγοι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της ήρθαν κι έφυγαν σαν κύριοι. Όμως κρατάει και μια πισινή για το μέλλον. «Έχω μάθει να μη λέω μεγάλες κουβέντες», είναι η άποψή της. «Συνήθως, ό,τι κοροϊδεύουμε, το λουζόμαστε!».

Αφήνει ένα παραθυράκι
Πιο συγκαταβατική φαίνεται η Φαίη Ξυλά, που αφήνει και κάποιο παραθυράκι ανοικτό: «Μικρότερη, θεωρούσα ότι δεν θα μπορούσα να συγχωρήσω στο σύντροφό μου την απιστία, αλλά όσο μεγαλώνω, αισθάνομαι ότι πολλές φορές μπορεί και να κατάφερνα να τον συγχωρήσω», είναι η άποψή της.

Δεν ξέρει τι θα έκανε
«Δεν μου έχει συμβεί και δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα», τονίζει η Μπέτυ Μαγγίρα. «Έχω δει πολλές γυναίκες να διατηρούν σχέσεις ενώ ο άντρας τους μπορεί να είχε κάνει κάποια μικροζαβολιά και ήταν τελικώς στο χέρι της γυναίκας να τον κρατήσει ή όχι. Ή ακόμα και γυναίκες που λένε Άφησέ τον, άντρας είναι. Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο».