ΗΟΤ SΡΟΤS

16.08.2007
Σχεδόν όλη την γκαρνταρόμπα του κουβάλησε ο Πρινς στο Λονδίνο!

Επιμέλεια: Nίκος Ζαμπάρας

ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΗΝ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΤΟΥ

Σχεδόν όλη την γκαρνταρόμπα του κουβάλησε ο Πρινς στο Λονδίνο! Ο τραγουδιστής, που δίνει συναυλίες στην αγγλική πρωτεύουσα, έχει μεταφέρει μια τεράστια ντουλάπα στην οποία υπάρχουν 122 διαφορετικοί συνδυασμοί ρούχων, καθώς θέλει σε κάθε εμφάνισή του να είναι άψογος.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ

Ξέρει ότι η «μπογιά» του δεν έχει ξεφτίσει ακόμη κι έτσι το εμπορικό δαιμόνιο του Ντέιβιντ Χέιζελχοφ πήρε μπροστά. Ο ηθοποιός (γνωστός μας από τον «Ιππότη της ασφάλτου» αλλά και το «Μπέιγουοτς») τύπωσε μπλουζάκια με το πρόσωπό του και τα πουλά μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο. Δεν είναι, όμως, τα μόνα που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από το site του, καθώς πέρα από DVD με ταινίες του και υπογεγραμμένες φωτογραφίες του, πλασάρει και την αυτοβιογραφία του.

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ

Λένε πως μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά. Ε, αυτό έχουν πάθει και οι γείτονες του ζεύγους Μπέκαμ, στο Μπέβερλι Χιλς. Οι παπαράτσι μοιάζει να έχουν κάνει κατάληψη στο δρόμο, γεγονός που έχει ενοχλήσει τους γείτονες της οικογένειας Μπέκαμ. Και μπορεί κάποιοι να το αντιμετωπίζουν ακόμη ως ένα πανηγύρι των παπαράτσι (όπως το χαρακτήρισε η Χέιντι Κλουμ), όμως υπάρχουν κάποιοι άλλοι, που δεν αντέχουν την κατάσταση.

ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ

Παλιές αμαρτίες «πληρώνει» η Μαντόνα. Η διάσημη ποπ-σταρ έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους της να βρουν οπωσδήποτε κάποιον τρόπο για να περιέλθουν στην κατοχή της γράμματα και (γυμνές) φωτογραφίες της, που είχε την ατυχή έμπνευση να στείλει στο φίλο της (στις αρχές της δεκαετίας του 90) Τζέιμς Άλμπραϊτ. Στον πρώην σωματοφύλακά της, που της είχε «κλέψει» την καρδιά, εκμυστηρευόταν πολλά από τα συναισθήματά της εκείνη την εποχή με τα γράμματα που του έστελνε (μερικά έχουν και σημάδια από φιλιά της πάνω τους), ενώ δεν είχε διστάσει να του στείλει και κάμποσες πολύ προσωπικές φωτογραφίες. Όλο αυτό το υλικό, ωστόσο, περιήλθε τώρα στην κατοχή της εταιρίας ερευνών «Μαρκί Κάπιταλ», που προτίθεται να το βγάλει σε πλειστηριασμό, ευελπιστώντας ότι θα βγάλει περισσότερα από 160 χιλ. ευρώ. Η Μαντόνα, πάντως, παλεύει για να μην προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία, καθώς θεωρεί ότι έτσι θα θιχτεί η προσωπική της ζωή. Κάποιοι, πάντως, περιμένουν στη γωνία για να εξετάσουν το ψυχολογικό της προφίλ.

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΠΑΜΠΑΣ!

Το φερε από δω, το πήγε από εκεί, αλλά τελικά ο Έντι Μέρφι αποδέχτηκε την πατρότητα του παιδιού της Μέλανι Μπράουν. Ο Αμερικανός ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό έκανε πρόταση γάμου στην Τρέισι Έντμοντς προσφέροντάς της ένα μονόπετρο, συνεχίζει να υποστηρίζει πως έχει επιφυλάξεις αναφορικά με την πατρότητα, αλλά δεδομένης της ύπαρξης των αποτελεσμάτων του DNA, δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο. Η απόφαση, πάντως, ν αναγνωρίσει το παιδί της Μέλανι, ήρθε λίγο μετά τις καταγγελίες της τραγουδίστριας του συγκροτήματος των Spice Girls πως ο ηθοποιός δεν είχε δώσει ούτε δεκάρα για το παιδί. Μάλιστα, το «βάρος» για την αποδοχή της πατρότητας, έγινε ακόμη πιο μεγάλο για το διάσημο κωμικό, μετά το γεύμα της Μέλανι με την πρώην σύζυγο του Μέρφι, τη Νικόλ Μίτσελ και τα παιδιά τους! Οι δυο γυναίκες έφαγαν σε εστιατόριο του Μπέβερλι Χιλς κι έτσι, δόθηκε και η ευκαιρία στις ετεροθαλείς αδερφές, τη μικρή Άντζελ Ίρις και την 5χρονη Μπέλα Ζάχρα, να συναντηθούν για πρώτη φορά.

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕΡΤΑ

Μια βιογραφία για τον Τζακ Νίκολσον «σκιάζει» το προφίλ του διάσημου ηθοποιού. Κι αυτό, διότι σύμφωνα με το συγγραφέα της, τον Ντένις ΜακΝτάγκλας, ο Νίκολσον έχει πληρώσει αδρά, προκειμένου να μη γίνει γνωστό ότι είναι πατέρας ενός παιδιού με πνευματικά προβλήματα! Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα υποστηρίζει ο συγκεκριμένος συγγραφέας, ο καρπός του έρωτα του Νίκολσον με κάποια από τις (πολλές) ερωμένες του, ήταν ένα παιδί με πνευματική καθυστέρηση, απόρροια των ναρκωτικών που έπαιρνε η φίλη του ηθοποιού. Ο κάτοχος βραβείου Όσκαρ, ωστόσο, φρόντισε να της «κλείσει» το στόμα, προσφέροντάς της αρκετά χρήματα για να μπορέσει ν αναθρέψει το παιδί, δίχως να εμπλακεί ο ίδιος καθόλου με αυτό. Ο Νίκολσον, φυσικά, διέψευσε όσα γράφονται στη συγκεκριμένη βιογραφία, μέσω των δικηγόρων του, οι οποίοι ενδεχομένως σύντομα θ αναλάβουν και δράση κατά του συγγραφέα του βιβλίου.

«ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΡΙΑ» ΚΕΛΙ

Χείρα βοηθείας στην προβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο, είπε να δώσει η Κέλι Μπρουκ. Η 27χρονη φωτογραφήθηκε με αθλήτριες της εθνικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής της Αγγλίας, προκειμένου να βοηθήσει στην οικονομική καμπάνια των Άγγλων. Η συνεισφορά της κρίθηκε πολύτιμη, καθώς τα προβλήματα έχουν αρχίσει να ταλαιπωρούν τους διοργανωτές και ο προϋπολογισμός, ήδη, έχει εκτροχιαστεί.

ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ

Ο λόγος για τον κιθαρίστα των Ρόλινγκ Στόουνς Κιθ Ρίτσαρντς, ο οποίος τελικά παραδέχτηκε πως «σνιφάρισε» τη στάχτη του πατέρα του! Ο Ρίτσαρντς είχε αποκαλύψει αυτή του την ενέργεια σε συνέντευξη που είχε δώσει, όμως, μετά τις αντιδράσεις που είχαν ξεσπάσει και κατόπιν των υποδείξεων των συμβούλων του, υποστήριξε πως το είχε πει για πλάκα. Τώρα άλλαξε και πάλι και ξεκαθάρισε ότι όντως προέβη στη συγκεκριμένη πράξη, φροντίζοντας μάλιστα να δώσει και τις σχετικές επεξηγήσεις. Όπως είπε, λοιπόν, δεν «σνίφαρε» τις στάχτες με κόκα, όπως είχαν αφήσει να εννοηθεί, αλλά ότι το έκανε όπως κάνουν με την κόκα

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΙΣΣΑ ΚΑΙ

Όλα μπορεί να τα κάνει η Πάρις Χίλτον και με επιτυχία, όπως υποστηρίζει.

Τα απλά πράγματα της ζωής, λοιπόν, δεν την ικανοποιούν πια, κι έτσι η πρώην (πλέον) κληρονόμος, αποφάσισε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Και βρήκε το επάγγελμα που της ταιριάζει. Μεσίτρια.

Ν αγοράζει και να πουλά σπίτια, μαγαζιά κι εστιατόρια θέλει το κορίτσι!

ΤΣΙΛΙΜΠΟΥΡΔΙΣΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Από κανάρα σε κανάρα πετάει ο πρίγκιπας Αντρέας. Προ ολίγων ημερών ο 47χρονος πρίγκιπας εθεάθη να φιλιέται με Βραζιλιάνα καλλονή σε πάρτι, στο Σεν Τροπέ! Δεν στάθηκε όμως μόνο στα φιλιά, όπως σχολίαζαν κάποιοι προσκεκλημένοι του πάρτι, καθώς τους είδαν να φεύγουν με ένα ταχύπλοο προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΟΟ7 ΣΕΝΑΡΙΑ

Φήμες, μην ακούς τις φήμες είπε ο Κλάιβ Όουεν, αντιδρώντας στα όσα ακούστηκαν και τον θέλουν να είναι εκείνος που θα ενσαρκώσει το ρόλο του Τζέιμς Μποντ στο «Καζίνο Ρουαγιάλ». Όπως υποστήριξε, ποτέ δεν του προσφέρθηκε ο συγκεκριμένος ρόλος κι όλα είναι σενάρια.