Και από Παρίσι... Κολωνάκι

08.01.2007
Από την Champs Elysees στο Παρίσι στην πλατεία κοσμικών ηρώων στο Κολωνάκι. Το καθένα έχει την ομορφιά του και δεν σηκώνω κουβέντα γι αυτό!

Από την Champs Elysees στο Παρίσι στην πλατεία κοσμικών ηρώων στο Κολωνάκι. Το καθένα έχει την ομορφιά του και δεν σηκώνω κουβέντα γι αυτό! Ειδικά τώρα που η πλατεία φόρεσε τα γιορτινά της για να υποδεχτεί το arGOODaki και να γεμίσει με μουσικές και χρώματα το κέντρο της Αθήνας. Ένα ολοήμερο χριστουγεννιάτικο κάλεσμα με ό,τι μπορεί να ζωγραφίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στα παιδιά. Φυσικά, ένα τεράστιο δέντρο στολισμένο με όλα τα δώρα που συγκεντρώθηκαν για το «Μαζί για το παιδί» δέσποζε στο κέντρο και η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου ήταν τα απόλυτα στοιχεία για ένα μεσημεριανό κάλεσμα. Αλλά και άγιοι Βασίληδες, ξυλοπόδαροι και κλόουν ήταν εκεί για να διασκεδάσουν τους περαστικούς. Η έκπληξη για τους αμέτρητους fans ήταν οι καλλιτέχνες που στήριξαν το εγχείρημα των «Goodys» και φυσικά έδωσαν το «παρών»!

Ένα τραγούδι τους γεμίζει χαρά. Διονύσης Μακρής, Ειρήνη Μερκούρη και Χρήστος Μενιδιάτης. Μαζί τους η Φανή Δρακοπούλου.

Ο ΑΝΤ1 βοηθά ενεργά τα παιδιά. Πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τον τηλεμαραθώνιο αλλά και πάνω από 10 εκατομμύρια ευχές από τους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Κατερίνα Γκαγκάκη μεταφέρει τις ευχές της στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Νίκη Κάρτσωνα γνωρίζει ότι εκτός από το να χαρίζει την ομορφιά της πρέπει να προσφέρει και στην πράξη!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων «Μαζί για το παιδί» Ιωάννης Παπαδάτος με την ηθοποιό Θέμιδα Μπαζάκα και τον Σωτήρη Σεϊμανίδη.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κρατά στα χέρια του τα χαμόγελα εκατοντάδων παιδιών.