Είσαι το ταίρι μου Αλέξης Γεωργούλης - Μέμος Μπεγνής - Κώστας Σόμμερ - Γιώργος Καραμίχος

14.11.2006
Καθένας απ αυτούς κατέχει πρωταγωνιστικούς ρόλους στο τηλεοπτικό γυαλί, στο σανίδι και τη μεγάλη οθόνη, διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό από φανατικές θαυμάστριες και τον χαρακτηρίζει το προφίλ του «άντρα της διπλανής πόρτας». Σας προ(σ) καλούμε λοιπόν σ' ένα τεστ μερικών απλών ερωτήσεων που θα προσδιορίσουν ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσάς ανάμεσα στους τέσσερις πιο περιζήτητους. * (Ή τουλάχιστον παραπέμπει στον επώνυμο τύπο του.)

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Oι τέσσερις «καυτοί» εργένηδες που με το σπαθί τους και τη γοητευτική παρουσία τους έχουν αποσπάσει και τον τίτλο του ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης και του θεάτρου τα έχουν όλα. Λάμψη, ταλέντο, γοητεία αλλά και απαράμιλλο στυλ. Άλλωστε, για να θεωρείσαι αλλά και να είσαι ζεν πρεμιέ, πρέπει να διαθέτεις ένα ποπ και ατίθασο προφίλ. Να δίνεις έστω την ψευδαίσθηση ότι όλοι μπορούν να σε συναντήσουν να περνάς από το απέναντι πεζοδρόμιο και ας μην πρόκειται να σε συναντήσουν ποτέ. Καθεμία απ τις ερωτήσεις έχουν τέσσερις επιλογές απάντησης, οι οποίες με τις σειρά τους σας οδηγούν όλο και πιο κοντά στο πιο σωστό και κατάλληλο έτερον ήμισυ! Σας προκαλούμε λοιπόν να το ανακαλύψετε, απαντώντας στις εξής ερωτήσεις:

Oι ερωτήσεις

1:«Ο έρωτας περνάει πάντα πρώτα από το στομάχι», λέει ο λαός. Εσύ συμφωνείς και αποφασίζεις να τον προσκαλέσεις για δείπνο. Τι μαγειρεύεις;

(α) Και βέβαια θα παραγγείλεις σουβλάκια χωρίς τζατζίκι. Γιατί να δώσεις μια εντύπωση λανθασμένη και μετά να αναγκαστείς να την αναμορφώσεις;

(β) Μπαίνεις αποβραδίς της προηγούμενης μέρας στο internet και «κατεβάζεις» καμία αξιόλογη κινέζικη συνταγή. Καιρός δεν είναι να αποδείξεις ότι το wok δεν λειτουργεί ως διακοσμητικό ανάμεσα στα υπόλοιπα κουζινικά σου;

(γ) Θα υποκύψεις σε κάτι φρόνιμα μαγειρευτό από τη δοκιμασμένη επιτυχημένη συνταγή του τσελεμεντέ. Δίνεις όμως πιο πολύ σημασία στο επιδόρπιο. Ραβανί σιροπιαστό από τα χεράκια σου!

(δ) Επισκέπτεσαι το καλύτερο ιχθυοπωλείο στην ψαραγορά. Θέλεις να κάνεις εντύπωση και επιχειρείς μια φρεσκότατη αστακομακαρονάδα.

2:Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ποιο μέρος επιλέγεις για το πρώτο ραντεβού σου;

(α) Κάποιον παρακμιακό κινηματογράφο στην Κυψέλη που παίζει ταινίες-σύμβολα κινέζικου κινηματογράφου.

(β) Φυσικά και δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί το ραντεβού. Οπότε σίγουρα επιδιώκεις το σημείο συνάντησης να μην είναι μακριά από κάποιο videoclub. Γιατί; Όλο και κάποια ταινία θα σου «διορθώσει» την πανωλεθρία της γνωριμίας που προηγήθηκε.

(γ) «Χαλαρά» σε κάποια καφετέρια στα Εξάρχεια.

(δ) Σκέφτεσαι να μην επιλέξεις τα in κοσμικά στέκια διασκέδασης. Δεν σου αρέσουν άλλωστε τα μαγαζιά όπου η μουσική δεν σου επιτρέπει να ανταλλάξεις μια κουβέντα με το διπλανό σου. Οπότε επιλέγεις σίγουρα μια βόλτα στην παραλία και βλέπεις ύστερα.

3:Βλέπει τηλεόραση μαζί σου. Αυτός;

(α) Ξεκινά να ετοιμάζεται για να βγει να πάει για bowling με τους φίλους του. Δεν αντέχει την τηλεόραση ούτε λεπτό.

(β) Δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον στα σίριαλ που παρακολουθείς. Έχει νοικιάσει τον «Άγγλο ασθενή». Τι θα έλεγες;

(γ) Παίζει με τις μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου. Βαριέται απίστευτα την τηλεόραση.

(δ) Κάνει συνεχόμενο ζάπινγκ, ώσπου να βρει σε ποια συχνότητα έχεις συντονίσει το κανάλι που μεταδίδει επί 24ώρου βάσης αγώνες Τσάμπιονς Λινγκ.

4:Η δημόσια εικόνα του celebrity που θα επιθυμούσες διακαώς να σου «κλέψει» την καρδιά θέλεις να είναι:

(α) Μποέμ, λίγο αναρχικός, γενικά έξω από τη νόρμα των πραγμάτων.

(β) Baby face. Κάθε φορά που τον αντικρίζεις στα περιοδικά και την τηλεόραση σου «ξυπνά» το μητρικό σου ένστικτο.

(γ) All time classic γοητευτικός. Ο «ωραίος» που θέλουν οι γυναίκες και θα αρέσει πάντα σε οποιαδήποτε εκδοχή.

(δ) Ο άντρας «macho», η «κολόνα» του σπιτιού. Με λίγα λόγια ο «φύλακας-άγγελός» σου.

5:Σε προσκαλεί στο σπίτι του. Οπαδός του γνωμικού «δείξε μου τη βιβλιοθήκη σου να σου πω ποιος είσαι», χαζεύεις τους τίτλους βιβλίων που κοσμούν τα ράφια του σπιτιού του:

(α) Βιβλία φιλοσοφικά, ανακατεμένα με κομμένα άρθρα από πολιτικές εφημερίδες.

(β) Η τριλογία του διάσημου «Άρχοντα των δαχτυλιδιών» σε μορφή μυθιστορημάτων με έξτρα δώρο τις αναμνηστικές φιγούρες των ηρώων της ταινίας.

(γ) «Ο εμποράκος της Βενετίας», «Άμλετ» και άλλα θεατρικά έργα από την περίοδο που φοιτούσε ακόμη στη δραματική σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

(δ) «Η ψυχολογία της επικοινωνίας» και άλλα παρόμοια που άπτονται κυρίως ψυχολογικών θεμάτων.

6:Για σένα ο ιδανικός άντρας, όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη, θέλεις να βλέπει:

(α) Ένα κανονικό, χωρίς περιττά κιλά, κορμί. Βοηθάει πολύ σ' αυτό το pilates.

(β) Ένα σώμα με έντονη γράμμωση, δείγμα της αρκετά συχνής επίσκεψής του στο γυμναστήριο.

(γ) Ένα κορμί δεμένο, η κατάσταση του οποίου διατηρείται εξαιρετική ακόμη και με μία ώρα διάδρομο την ημέρα στο σπίτι του.

(δ) Ένα «φουσκωτό» σώμα, χτισμένο καλά μιας και περισσότερες ώρες περνάει στο γυμναστήριο παρά μ εσάς.

7:Δανείζεσαι μια μέρα το προσωπικό του i-pod. Εκεί έχει αποθηκεύσει μουσική:

(α) Ethnik.

(β) Κινηματογραφικά soundtracks, όπως αυτό των «Μεγάλων Προσδοκιών».

(γ) Κομμάτια των Led Zeppelin και του ελληνικού ροκ συγκροτήματος «Τρύπες».

(δ) Είναι λάτρης της hip-hop. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν τραγούδια των κυριότερων εκπροσώπων της «μαύρης» μουσικής, όπως 50 Cent, DMX, Ja Rule, Dr. Dre κτλ.

8:Έχεις ελεύθερο Σαββατοκύριακο να τον ακολουθήσεις στο εξοχικό του για να γνωρίσεις και από κοντά και να μοιραστείτε από κοινού την προσωπική του τρέλα για τα χόμπι του. Τι θα έκανες λοιπόν ευχαρίστως;

(α) Ορειβασία σε κάποια ανεξερεύνητη βουνοπλαγιά.

(β) Μοντελισμός αυτοκινήτων και μηχανών.

(γ) Να τον βοηθήσεις να «σκαρώσει» μελωδίες, μιας και στον ελεύθερο χρόνο του λατρεύει ερασιτεχνικά να συνθέτει μουσική.

(δ) Να κολυμπήσετε σε κάποια ερημωμένη πλαζ Φλεβάρη μήνα. Βλέπεις είναι και χειμερινός κολυμβητής.

9:Έχει τα γενέθλιά του. Τι δώρο θα του έκανες προκειμένου να πέσει άνευ όρων στην αγκαλιά σου;

(α) Δείξε του ότι έχεις επίγνωση της αδυναμίας του για τον ανεξάρτητο αμερικάνικο κινηματογράφο, αγοράζοντάς του τις σημαντικότερες ταινίες του Λαρς Φον Τρίερ.

(β) Την τελευταία έκδοση του Τrivial Pursuit.

(γ) Μία CHEVROLET.

(δ) Μία ντουζίνα από τις αγαπημένες του κολόνιες «Joop» και «Gaultier».

10:Με ποιο ζώδιο πιστεύεις ότι θα ταίριαζες πιο εύκολα;

(α) Με τον εκπρόσωπο εκείνου του ζωδίου που δεν διαβάζει ούτε καν ξέρει καλά καλά ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο ανήκει.

(β) Με έναν εφευρετικό αλλά και απαιτητικό Σκορπιό.

(γ) Με έναν χαμηλών τόνων και ειλικρινή Ζυγό.

(δ) Με ένα δυναμικό Ταύρο.

Κοίτα ποιος εχει κλέψει την καρδιά σου (και δεν το ξέρει)

Περισσότερα (α)

Ο «αναρχικός» Γιώργος Καραμίχος

Πιστεύει στη συνομωσία του έρωτα. Φύσει ευαίσθητος, ο 31χρονος Κερκυραίος ζεν πρεμιέ αποδεικνύει καθημερινά στον εαυτό του και τους γύρω του την αναρχία του χαρακτήρα και των συναισθημάτων. Σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει εξομολογηθεί ότι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα ήταν στη Λευκάδα το 1994, όταν παραλίγο να πέσει στον γκρεμό προκειμένου να μαζέψει ένα μπουκέτο αγριολούλουδα. Σας αρέσει η περιπέτεια και γιατί όχι να μην το ριψοκινδυνεύσετε με κάποιον που, αν ήταν κόμικ, θα ήταν σίγουρα ο «Μικρός Ήρωας»;

Κατά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Γιώργο Καραμίχο να υποδύεται τον αξέχαστο Δημήτρη Χορν στη βιογραφική σειρά για τη ζωή της Έλλης Λαμπέτη, με τίτλο «Τελευταία παράσταση» που θα προβληθεί από τον Alpha.

Περισσότερα (β)

Ο «ευαίσθητος» Μέμος Μπεγνής

Ο 30χρονος, γεννημένος στη Σαλαμίνα, Μέμος Μπεγνής, που έγινε είδωλο στην κυριολεξία μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Μη μου λες αντίο» φαίνεται να «κλέβει» την καρδιά σας. Η αλήθεια είναι ότι έως τώρα έχει απασχολήσει μόνο θετικά τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ έχει καταφέρει να μην υπάρχουν κουτσομπολιά για την προσωπική του ζωή. Μπορεί ο ίδιος να χαρακτηρίζει τον εαυτό του εγωιστή και οξύθυμο, αν όμως του υποσχεθείτε ως ταξίδι το γύρο του κόσμου σίγουρα θα σας ερωτευτεί.

Ο Μέμος Μπεγνής θα υποδυθεί το ρόλο του Αλέκου Αλεξανδράκη στην «Τελευταία παράσταση» του Αlpha.

Περισσότερα (γ)

Ο «χαμηλών τόνων» Αλέξης Γεωργούλης

Το όνομα έχει κατά καιρούς συνδεθεί με ουκ ολίγες καλλονές: Σ. Μηλιώνη, Μ. Σολωμού, Α.Μ. Παπαχαραλάμπους, Θ. Παπαθωμά, Τζ. Αλεξανδράτου. Γιατί αυτό όμως να σας πτοήσει; Όνειρό του να πάει στην Καραϊβική. Αρκεί εσείς να φροντίσετε τις λεπτομέρειες. Ξεκινώντας απ αυτές της διαδικασίας έκδοσης του διαβατηρίου του. Ο ίδιος συχνά έχει παραδεχτεί ότι δεν έχει ταξιδέψει επειδή βαριέται αυτή τη συγκεκριμένη γραφειοκρατία. Μικρή, ομολογουμένως, χάρη για να σας πει: «Είσαι το ταίρι μου».

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραμένει πιστός στο θεατρικό σανίδι και το «Νυφικό Κρεβάτι» στο θέατρο Αθήναιον, απέχοντας τη φετινή σεζόν από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Περισσότερα (δ)

Ο «macho» Κώστας Σόμμερ

Γοητεύεστε περισσότερο από το κρητικό αίμα που κυλάει στις φλέβες του Κώστα Σόμμερ. Ο πατέρας του άλλωστε είναι γέννημα θρέμμα της Κρήτης. Μπορεί να είναι «μέγας πεισματάρης» και «ξεροκέφαλος», όπως αυτοχαρακτηρίζεται σε συνεντεύξεις του, σίγουρα όμως η συντροφιά μαζί του πέρα από τη σέξι παρουσία του θα σας ωφελήσει αν όνειρο ζωής για εσάς είναι να ταξιδέψετε στις διάσημες συνοικίες της Αμερικής. Έχετε να προτείνετε κάποιον καλύτερο ξεναγό για τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες από τον Κώστα Σόμμερ, ο οποίος πέρασε αρκετά χρόνια εκεί πειραματιζόμενος με μαθήματα υποκριτικής και σκηνοθεσίας;

Ο Κώστας Σόμμερ το χειμώνα θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στην υπερ-επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Της Αγάπης Μαχαιριά», ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να τον δούμε σε ρόλο-έκπληξη σε ριάλιτι μεγάλου ιδιωτικού καναλιού. Παράλληλα βέβαια δεν ξεχνά να αναζητήσει την τύχη του στο απαιτητικό κόσμο του Χόλιγουντ.